min älskade lilla plutt

min lilla bebis

i söndags blev Jaxon påhoppad av en staffe när mamma och Jonas var ute med honom i skogen. han blev väldigt låg och mörbultad och fick ett litet hål av andra hundens tand precis bakom höger framben. i måndags bestämde jag mig för att ringa veterinären då min magkänsla sa att det var något som inte stod rätt till. han var fortfarande lika låg och han ville knappt röra sig/äta mat/ligga ner, han satt rätt upp och ner i soffan och huvudet hängde ner mot soffdynan hela dagen. det gjorde så ont i mig att se honom må så dåligt för man är så fruktansvärt hjälplös när det kommer till djur som har ont. och när det handlar om ens egna lilla skatt så har iallafall jag så nära till mina känslor. jag kan absolut inte hantera sånt här egentligen och allt som snurrade i mitt huvud var att han inte skulle klara sig.

hur som så fick vi tid hos veterinären på måndagen och där konstaterade dom att bettet var ganska djupt och kan leda till inflammation om vi inte är noga och rengör det, och så hade en av jaxons mjölktänder gått av när allt hände vilket innebär att typ halva tanden sitter kvar uppe i tandköttet och skaver väldigt mycket vilket kan påverka hans aptit och hela hans mående då det gör så pass ont. så med oss hem fick vi smärtstillande och lite saker att rengöra såret med och imorgon har vi tid för att operera bort den del av tanden som sitter kvar. då kommer jag att lämna honom i drygt 5 timmar helt själv hos veterinären och jag vet inte riktigt hur jag ska klara det än men det är morgondagens problem.

dagarna blir så långa när han mår såhär eftersom han inte orkar göra någonting alls utan han vill bara sova. ibland tvingar jag ut honom på korta promenader mest för att komma ut en sväng men han blir helt slut av det. nätterna är väldigt oroliga. jag sover med honom nere i soffan och han vaknar flera gånger i timmen och det gör jag med. ibland sitter han bara och stirrar ut i rummet och ser så fruktansvärt olycklig ut och det gör så ont i mig. jag hatar att han mår såhär och att jag inte kan hjälpa honom på något sätt. min älskade lilla plutt

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Men så otäckt, stackars liten ❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229