min alla hjärtans dag

den här dagen kan ha varit den bästa dagen hittills här uppe. jag började dagen med sovmorgon innan jag gick över till alva och vi tog oss ut i backen, jag på snowboard och hon på skidor. trots galet mycket folk och väldigt dåligt underlag i backen hann vi ta några åk innan vi gick in till repan för en kopp kaffe och planering för kvällen. vi planerade vad som skulle inhandlas inför vår pizzakväll här hemma och sedan hann vi med ett par åk till innan vi åkte hem och bytte om för att åka och handla. klockan hann bli rätt mycket efter en sväng till byn och Ica, så vi drog hem och duschade och satte på oss myskläder och så traskade alva över hit med en flaska rödvin. sen satte vi oss och förberedde inför vår pizzakväll med riktigt gosig musik i högtalarna. nej det var så mysigt, och dessutom gjorde rödvinet susen för min huvudvärk som inte riktigt har velat släppa på ett par dagar, men vi får se hur det blir med den imorgon tänker jag.

vid 19 traskade emma, pär, arvid och Jakob över och så gjorde vi våra pizzor samtidigt som musiken fortfarande stod på i högtalarna och det var en sån stund som jag kommer att minnas länge länge. jag var så så lycklig ikväll så jag vet inte vad. och mitt hjärta exploderar snart för att jag känner så mycket, för att jag får kalla dessa människor för min familj här uppe.

efter maten plockade vi undan och drog oss in mot vardagsrummet med ett varit glas rött i handen och så satte vi oss i soffan och bara pratade och skrattade och myste i flera flera timmar, utan att sätta på tvn och i en stor hög inflätade i varandra låg vi, lite rödmosiga av rödvinet och nynnandes till "i will wait" som spelades i högtalaren. i den stunden hade jag kunnat stanna hur länge som helst.

jag personligen tycker att alla hjärtans dag är en väldigt överskattad dag men att jag ändå fick spendera den med mina absoluta favoritmänniskor i världen just nu, som får mig att känna mig på ett sätt jag aldrig känt mig förrut, det får mig att känna mig väldigt lycklig och lyckligt lottad.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229