lately

igår tog jag med mig jaxon så åkte vi raka vägen upp till sälen, hem. och det är så befriande att äntligen vara här igen även om det bara är för några dagar. jag har landat mycket mer i sala nu vilket känns skönt eftersom jag ändå har drygt två veckor kvar att spendera där innan jag flyttar hit i ett par månader. jag spenderade iallafall hela dagen igår med alva och jaxon och på kvällen kom emma, pär och nicole över så myste vi resten av kvällen framför tvn.

igår tok-regnade det hela hela dagen och såhär såg jaxon ut efter vår kvällspromenad. om jag får gissa tror jag inte han var överlycklig över att behöva gå ut men men. imorse däremot när vi vaknade och gick ut genom dörren möttes vi av sol och SNÖ. helt sjukt att det aldrig ger sig, om typ två dagar går vi över i juni och till sommar men det märks absolut inte av här uppe.

och helgen som var spenderade jag hemma med familjen bara. med lina och hennes mage som nog kommer poppa när som helst och så har jag hunnit äta middag med både mamma och pappa. i måndags åkte jag hem till ellan på kvällen och kröp ner bredvid henne och virre i sängen och läste bok och berättade spökhistorier. och för första gången sen jag flyttade hem till sala igen kände jag en känsla av lugn och jag kände mig lite hemma på något vis igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229