lately

i söndags var det dags för vår söndagsbrasa nere vid rampen med hela gänget. vi tog med oss varm choklad och grillade korv också. älskar sånna kvällar, så så mycket. och igår hade vi livets väder här uppe, det var helt galet hur fint det var. och jag hade turen att vara nyckelansvarig vilket innebär att man slipper stå instängd i repan en hel dag. och jag kunde inte varit det på en mer läglig dag. nej det var så så fint med all nysnö och med klarblå himmel.

det var också Malins födelsedag igår så på kvällen vankades det fest här hemma innan utgång. och som vanligt blev jag väldigt full men det blev en väldigt bra kväll ändå. den slutade vid 01 för min del när jag och alva bestämde oss för att ta bussen hem för att vi var så trötta. vi kokade snabbmakaroner och satt och pratade i typ en timme istället innan jag gick hem och kröp ner i sängen.

och så vaknade vi upp till exakt lika fantastiskt väder idag med!!! alva och Arvid kom över och så hängde vi här ett par timmar på förmiddagen innan vi klädde på oss och gav oss ut i backen. jag har ju bestämt att jag ska lära mig åka snowboard i år, så alva och jag gick och hyrde snowboard och mötte sen upp de andra. i backen. det var typ första gången jag åkte och jäklar vad fort man lär sig och vad kul det är(trots blåmärken och ett x antal faceplants)!!! det var verkligen svinkul och jag ska se till att åka iallafall en gång i veckan så att jag lär mig ordentligt. vi avslutade skiddagen med en sen lunch på fjällbagarn innan vi alla var helt trötta och möra efter ganska så många timmar i backen. vi gick hem och städade undan gårdagens fest och sen somnade vi i ett par timmar här hemma. vid 19 kom Arvid och väckte oss och så drog vi ner till Ica en sväng för att handla lite middag, det blev pasta och en jättegod baconsås. och nu ligger jag i sängen och ska absolut inte röra på mig mer idag. har livets ångest ikväll och det är nog bara sömn som kan bota den. pussss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229