lately

livet

hösten har verkligen visat sin bästa sida den senaste veckan, med undantag för de senaste dagarna med regn och grå himmel. jag och Jaxon har börjat komma igång med ordentliga promenader nu efter att vi fått klartecken från veterinären efter hans skada. något som vi båda uppskattar väldigt mycket och allra helst när solen väljer att hålla oss sällskap. det är sån frihet att kunna släppa honom lös på promenaderna så han får springa av sig ordentligt, och så behöver inte jag ägna all energi åt att säga åt honom att inte dra i kopplet.

det har blivit några kvällar med jobb också vilket känns skönt. jaxon fick följa med i söndags till jobbet då ingen kunde ta hand om honom här hemma och han fick följa med till ett par tanter som tyckte om honom så mycket. det är så skönt att han är så pass social som han är och att han älskar allt och alla såna gånger.

i lördags kom linda b till g6 och självklart skulle hela tjejgänget ut. det är hon som alltid höjer våra förfester ett par snäpp med hennes låtar och det är dom vi skriksjunger till tills vi inte orkar mer. så för oss var det inga tvivel på om vi skulle gå ut eller inte. vi samlades hemma hos mig vid 17 för lite för-förfest innan vi drog till Nettan där vi drack och sjöng tills det var dags för oss att dra oss ut. det blev en väldigt lyckad kväll och glada och nöjda gick jag elin och anton hem vid 02. efter en hel kväll med klackar var mina fötter helt slut så jag fick bärhjälp av anton hem en bit haha, sen kom mitt envisa jag fram och sa att jag bestämt skulle gå själv trots skavsår och det fick jag sota för i söndags an jag säga. fyfaaan så ont jag hade.

vad vore en höst utan en förkylning? härlig? fantastisk? underbar? svar ja. men det lär ju inte hända så nu ligger jag nerbäddad i soffan hemma med Jaxon bredvid mig och med en förkylning som bara blir värre och värre. var nyss och köpte en mjölkskummare så att jag kan göra chailatte här hemma så det har jag ägnat mig åt idag, plus en nästan två timmars lång promenad med jaxon så vi båda blev helt slut. undrar varför jag är sämst på att ta det lugnt när jag väl måste. Bode ha vilat idag men det känns som att jag har hållit igång mer idag än vad jag gjort på flera dagar. aja nu ska jag ner på stan och köpa penicillin till plutten och sen så tänkte jag slå på föräldrafällan och bara ha en myskväll.

  • livet

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229