kvällstankar

det är så mycket jag vill få ur min lilla kropp. jag vill få ner det på papper och i text. men det går bara inte, jag kan inte sätta ord på eller på något att förklara det jag vill förklara. jag vill säga så mycket men det blir inte som jag vill att det ska bli.

jag är nere i ett litet mörker nu som jag inte varit i på ganska så länge. jag vet inte hur jag ska hantera mig själv och hur jag ska göra för att må iallafall lite bättre. idag har jag haft ångesten uppe i svalget hela dagen och den bara är där utan att egentligen göra så mycket mer. men den stör mig. den gör det svårare att andas och den låter mig inte vara ifred.

det är så många orsaker till att ångesten har gjort mig sällskap under den senaste tiden. en orsak är att jag känner mig ensam. väldigt ensam, på ett sätt jag inte känt förut. det typen av ensamhet som hänger kvar även fast jag har massa människor runt om mig, den typen som aldrig lämnar min sida. och den är en riktig pain in the ass för jag blir helt slut av den känslan ska ni veta, den dränerar mig på den lilla energi jag har.

jag känner mig tom samtidigt som jag inte känner någonting. jag känner inte känslor och det gör mig lite rädd. jag blir inte lycklig när jag tänker på att jag snart ska bli moster, jag blir inte ledsen när någon annan är ledsen, jag känner varken med eller för människor och i vanliga fall sitter mina känslor utanpå mig. jag som brukar ha så nära till mina känslor känner ingenting alls just nu. och det skrämmer mig. det enda jag känner är ångesten.

på lördag åker jag hem till sälen för sommaren och det känns som att allt kommer att lätta lite då. det känns ljust. att få lämna det här. den här staden och vissa människor som jag inte får ut ett smack av att umgås med. människor som var hela min värld en gång men som inte längre är det. och det känns skönt att ha insett det.

nu ska jag sova och imorgon hoppas och tror jag att det blir en bättre dag.
godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229