jag har gjort något skitläskigt

wow vad jag har insett en sak. att utmana mig själv är så jävla viktigt och häftigt? om någon hade frågat mig under min gymnasietid om jag någonsin skulle vilja stå och hålla en utbildning framför en grupp människor hade jag skrikit nej rakt ut. aldrig i livet. varför? skitläskigt.

Vet ni vad jag har gjort igår och idag? åkt bil i totalt 11 timmar med en norsk kvinna som jag aldrig träffat förut. vi hade skitkul tillsammans trots att hon var 36 år och jag 21 och trots att vi pratade olika språk. idag hade vi utbildning och presentation av alla destinationer på Skistar för vårt callcenter i Gävle. i drygt en timme totalt stod jag framför en grupp människor och pratade. kan ni förstå min känsla jag har just nu? jag är så jävla stolt över mig själv och jag är så glad för att jag vågar utmana mig själv ibland när jag känner att jag behöver det. det är så viktigt att kliva ur sin comfort zone ibland för jäklar vad man växer och jäklar vad stolt man är efteråt. jag ville bara säga det och även passa på att ge mig själv en klapp på axeln. ikväll kommer jag somna så gott.

förresten!! jag har fått jobb på supporten till vintern. också en sak att vara stolt över. man borde vara det lite oftare. stolt över sig själv alltså.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229