idag fick vi sol!!!!

sälen säsong två

imorse när jag gick upp och drog isär gardinerna och möttes utav SOL? blev så genuint glad av att äntligen få se lite ljus i detta mörker vi lever i här i Sverige just nu. trots endast en tre minuters lång biltur till jobbet så spelade jag musik på max volym och var tvungen att stanna på vägen för att fota solen som gick upp längs berget. så jävla vackert och jag insåg hur påverkad jag blir av vädret haha. jag är verkligen inte alls gjord för att vara i Sverige på den gråa hösten tror jag. hur som så blev det en himla bra dag på jobbet tillsammans med anna -maja, nicole och Josefin. Josefin jobbar egentligen i tandå men är hos oss nu ett tag innan repan där öppnar. så jävla härlig människa som jag klickade med direkt. hoppas hoppas verkligen att vi håller kontakten under säsongens gång. hann även med att träffa på en del gamla säsongare från förra året och det är SÅ kul att träffa alla? även fast man inte hängde jättemycket så blir det alltid tusen kramar och glada miner vilket jag älskar. jag har känt mig så lätt och fri sen jag kom upp hit och jag har kommit på mig själv flera gånger redan med att jag går och ler när jag är själv? obehagligt? men jag är så fruktansvärt lycklig nu och det var väl det jag ville säga. håller alla tummar och tår att säsongen fortsätter i samma spår. puss på livet

vet inte om det syns så bra (måste tvätta rutan :-)) men på andra bilden så låg solen längs med hela berget när den gick upp. det var SÅ VACKERT.

mitt lilla boende just nu som jag älskar!! flyttar härifrån om någon dag men jag lever verkligen loppan här i min lilla lya just nu. försöker förbereda mig mentalt samtidigt på att bo tillsammans med tre andra i ett halvår framöver.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229