helgen

livet

den här helgen har gått så fort även fast det känts som att den varit längre än vanligt. jag har haft en väldigt lugn helg med mycket jobb. i lördags efter att jag slutat jobba ringde pappa och frågade om jag ville med och äta på Steam hotel i Västerås. så jag åkte hem och duschade och sedan åkte vi dit för att äta. det var så galet fint där inne och så fin inredning. vi smet in i hissen och åkte upp till rooftop-baren för att ta en titt och allt var bara så himla fint och mysigt. kommer absolut åka dit igen och ta med mamma på en spadag. kvällen spenderade jag hemma i sängen och Agnes kom över en stund. vi kommer inte att kunna ses nu förens nyår när alla tjejer kommer upp till sälen så det var mysigt att ses en sista gång innan jag åker.

söndagen började jag också med jobb men direkt efter jobbet åkte jag, micaela och Disa mot elin i Uppsala. vi åkte ner på stan och satt oss och drack lite kaffe och bara pratade och planerade lite inför min avskedsfest. efter det drog vi oss mot pinchos där vi hade bokat bord. det var första gången jag var där men det var ett himla mysigt sätt att äta mat på. vi satt där i ett par timmar och sen åkte vi runt en sväng i Uppsala innan vi åkte tillbaka till elins lilla place. kvällen var så mysig och jag uppskattar verkligen dagar som gårdagen när man bara umgås och har roligt ihop.

nu är jag hemma igen och jag ska nog inte göra så måna knop idag. ska ringa till läkaren ang en knöl på min mage och till tele2 om ett abonnemang. sen ska jag städa mitt rum och fixa lite grejer inför att jag flyttar (och lyssna på massa julmusik för det får man nu).

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229