fredag

livet

igår blev en väldigt bra fredag som startade med ett träningspass följt av en tur till Linn för att fixa iordning mitt hår. jag kände att det var dags att köra på en lite mörkare botten och mer sandfärgade längde, mest för att jag var så jäkla trött på mitt kalla tokblonda hår som ni ser på vänstra bilden. så så fick det bli och jag blev supernöjd faktiskt.

efter frisörbesöket drog jag och hämtade ut lite kläder som jag hade beställt. bland annat dessa feta skor från Fila som jag tokälskar. så jävla snygga. beställde den röda kappan på bilden också och jag älskade den, dock blev det lite för mycket som en morgonrock så den får nog åka tillbaka faktiskt, tråkigt nog.

på kvällen hade jag bjudit över mina tjejer till pappa för lite middag innan jag åker iväg. så där spenderade jag kvällen med mina bästa vänner. älskar dom människorna så mycket att jag inte kan förklara det. vi kan varandra helt utan och innan och det finns absolut inga som får mig att skratta så mycket som dom. kommer sakna ihjäl mig efter varenda en.

en så mysig kväll blev det iallafall kring matbordet med god mat och bara massa skitprat i flera flera timmar. lucky lucky lucky

  • livet

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229