första advent och första riktiga snön

sälen säsong två

hej igen lilla bloggen
nu har jag återhämtat mig sen min lilla dipp senast. två dagars ledighet och en hel del häng med vårt lilla gäng här på gamla har gjort mig väldigt gott. igår jobbade jag till halv 5 men blev kvar ett tag extra då vi fick en rejäl rush. jag och Hanna bestämde oss även för att julpynta lite i repan igår då vi kom på att det var första advent. så vi sprang in i köket och rev i alla skåp vi kunde hitta för att få fram lite glitter och ljuslyktor och så gjorde vi det lite julfint!! dock var glittret nedtaget imorse när jag kom förbi repan då nicole tyckte att det var fult (:-)). Hanna är för övrigt livets underbaraste människa och jag bara älskar att ha henne på jobbet hos oss. dock är det dags för henne och Jossan att dra tillbaka till repan i TD på onsdag och det är så jäääävla tråkigt. vi har klickat så bra vi tre och dom har gjort att jag har längtat till jobbet varenda dag. tänker absolut hålla kontakten med dom gummorna och se till att vi ses lite då och då.

efter jobbet gick jag hem och nästan direkt över till emma där vi körde julmys eftersom det var första advent. vi blev ett gäng på typ tio personer som åt gröt, köttebullemackor och kollade på julkalendern tillsammans. och utanför snöade det. HÖR ni hur drömmigt? wow wow wow. är så fylld med kärlek och lycka och allt vad det nu är och jag bara mår så jävla bra just nu.

idag blev det utbildning för alla återkommande på skistarshop/hyran och det har vart en väldigt givande och lärorik dag, imorgon går vi in på dag två och även sista dagen på utbildningen. det har varit skönt att göra något annat än att stå i repan hela tiden men samtidigt så längtar jag faktiskt dit också. för någon timme sen kom jag hem från en lång vinterpromenad med angelica och Ida i snön som bara fortsätter att komma ner i mängder, helt fantastiskt. jag måste ändå säga att det är nog något utav det bästa jag vet, vinterpromenader i ett vitt sälen med snön som faller från himlen. det är ju helt magiskt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229