en sista vinter

idag skickade jag in min jobbansökan inför vintern och i samma stund bestämde jag mig för att detta blir min sista vintersäsong. iallafall så som det känns nu. det tär för mycket på mig att allting här bara är temporärt. att människor kommer och går. vissa tar ens hjärta med storm och allt man vill är att de för alltid ska bo tvärs över parkeringen, men det funkar inte riktigt så här och jag kommer nog inte orka med det så länge till. det här är det absolut bästa jag någonsin gjort men det är samtidigt något som väldigt sakta har tagit små bitar av mig utan att jag märkt det.

det tär på en att varje halvår behöva kramas hejdå på obestämd tid innan man flyttar tiotals mil ifrån varandra efter sex intensiva månader tillsammans. och för varje gång man säger hejdå så hugger det till i hjärtat och en liten del av en själv försvinner med den personen. it´s both a curse and a blessing, det är det verkligen. för jag får ju också möjligheten att träffa alla dessa underbara, galna helt fantastiska människorna. jag har fått lära känna fler människor än vad jag någonsin trott och jag har fått vänner som jag vet kommer hänga med i många år framöver även fast vi inte längre delar samma adress.

jag har ju faktiskt fortfarande 8 månader kvar här uppe innan jag kastar in handduken och jag ska verkligen försöka att göra dessa precis lika bra som mina hittills 15 månader har varit. Vi får se vad jag får för tjänst i vinter och vart jag kommer att bo, men det löser sig alltid. eller hur?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229