en helg som gav precis allt jag behövde

la la love, älskade vänner, livet

helgen har bjudit på en massa massa mys i mängder. i fredags blev jag hundvakt åt elins lilla bebis Svea och hon låg mest på mitt bröst och sov med undantag för några promenader emellanåt. så mysigt. det är något visst med valpar som sover. det finns liksom inget mer fridfullt och jag kan tycka att det är i dom stunderna man stannar upp och ba "shit vad den här lilla varelsen har mitt hjärta". så fint.

i lördags blev det lite jobb på förmiddagen och sen kom min älskade älskade Angie till sala. vi myste mest hela helgen med promenader i det fina höstvädret, lunch på en parkbänk vid dammarna, bio, thaimat och bara massa prat och skratt. imorse tog vi sovmorgon och sen gjorde vi bananpannkakor och slog på en film innan vi åkte en sväng till Västerås för att shoppa lite. vi kom hem igen vid 15 och vid 17 gick hennes tåg hem igen. under dom timmarna bäddade vi ner oss i sängen och lyssnade på maja och sannas pod samtidigt som vi halvsov. det var den bästa söndagen och helgen på väldigt länge.

och förresten - bion vi såg. A star is Born. WOW. har absolut inga ord för den filmen. så vacker, ärlig, gripande, helt fantastisk film på alla sätt och vis. det var den första gången jag var på bio utan att ta upp telefonen en enda gång under föreställningen för att kolla vad klockan var. näe jag har absolut inte ord för den filmen, den tog mig med storm. wow wow wow.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229