en helg i Linköping

älskade vänner

för ett par timmar sedan kom jag hem till lilla sala igen efter en helg som har varit helt perfekt med emma och angelica. i fredags när jag och emma kom till angelica så åkte vi och handlade mat för att laga det enda som är rimligt att äta på en fredag, nämligen tacos. sagt och gjort så tog vi en sväng på maxi och efter lite mat i magen så öppnade vi lite bubbel. några minuter senare hade vi bestämt att vi skulle ut och ta ett par glas med angies bror och hans kompis. så framåt 22 gick vi 50 meter bort till ett ställe där vi drack gott innan vi bestämde oss för att gå till shotluckan för en shot. men en shot blev till tre och rätt som det var hamnade vi på Harrys där vi spenderade halva natten dansandes till schlager innan vi drog en pizza och gick hem och la oss. vi som skulle ta en lugn kväll gick och la oss vid 04. men spontant är bäst och vi hade så fruktansvärt roligt ute. något jag verkligen reflekterat över denna helgen är hur trevligt det är att bo i en större stad. vart vi än skulle så var det inte längre än ett par minuters gångväg och att inte känna alla i en stad känns bara så skönt. att kunna träffa nya människor varje gång man är ute som man aldrig träffat förut? så roligt.

lördagsmorgonen var aningen segare men till sist bestämde vi oss för att gå upp och ta en promenad. vi gick nästan en mil faktiskt vilket är så olikt mig men det var så skönt med frisk luft. efter promenaden hamnade vi på ett jättemysigt café där vi åt en väldigt god bakisfrulle innan vi drog ner på stan för att handla på systemet inför kvällen. dock blev det en nap på ett par timmar innan vi kickade igång kvällen då vi var ganska så slitna efter fredagen. lördagskvällen spenderade vi på pinchos och när vi hade ätit upp gick vi raka vägen hem och somnade på direkten.

och så blev det söndag och vi bestämde oss för att ta sovmorgon. vid 10 hoppade vi i träningskläderna och drog ut på ännu en promenad i det fina vädret innan vi gick hem och bytte om inför brunchen (som vi väntat på hela helgen). den var heeelt magisk och så värd varenda krona. så där satt vi i nästan tre timmar med brutal matkoma men ändå slutade vi aldrig äta. det fanns så mycket gott och självklart ska man smaka på exakt allt innan man nöjer sig. mätta och belåtna gick vi hem till angelica vid 15 en sväng innan det var dags att splittra på oss ännu en gång.

jag önskar av hela mitt hjärta att vi bodde närmare varandra och att vi kunde ses oftare. det är så skönt att lämna bubblan här i sala och få göra något helt annat ibland. jag är så fylld av energi efter den här helgen trots ingen vila och det är exakt så det ska vara när man umgås med vänner. näe dom är så jävla fantastiska och fina på alla sätt och vis <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229