en helg hemma i sälen

i fredags packade jag väskan och for upp mot sälen över helgen. jag har nog aldrig varit så glad över att komma hit och bara få vara här som denna gång. även fast det bara blev för en helg nu så är jag så glad att jag åkte upp. på fredagskvällen drack jag och min älskade emma lite för mycket rödvin och pratade om livet i flera timmar innan vi drog till gustavs en sväng och jag behövde det så mycket. hon är så bra och klok den människan. i lördags vankades det halloweenfest på mh som jag och elin styrde ihop. så mot eftermiddagen åkte jag till Tandådalen och fixade det sista med elin innan kvällen drog igång.
vi hade livets jävla kväll och så många hade verkligen gått all in med utklädnad och jäklar vad roligt vi hade. kvällen gick så fort trots att det kändes som att den aldrig tog slut, och det ville vi ju inte heller att den skulle göra. jag och cajsa hade nog varit på sex-sju efterpärlor innan vi däckade i soffan vid halv 5 imorse. helvete vad vi har varit bakis idag men det var det värt. vi hade bakishäng hela förmiddagen tillsammans med ett gäng gummor och gubbar på mh innan vi städade och drog hem till lindvallen när vi till sist blåste grönt.

den här helgen har varit den bästa på så länge och jag är så jävla tacksam över att få bo här uppe med människor som är så mycket lycka. den här helgen har jag inte haft en gnutta ångest i min kropp och jag längtar så mycket tills jobbet drar igång här uppe och jag får flytta upp för vintern. vilka jävla människor jag får ha i mitt liv och vilket jävla ställe jag får möjligheten att bo på.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229