dream days

sommaren 2018

hemma i swe igen efter en väldigt mysig vecka med angelica i värmen. så skönt att flyga in över sverige och känna sig sådär löjligt trygg och hemma igen, älskar den känslan.

påväg hem från flygplatsen mot linköping med musik på högsta volym och samtidigt med den här vyn bredvid oss i flera mil. finns det ens något bättre än att skriksjunga i bilen med ens vänner? tror inte det. är så glad i den här människan så det finns inte <3

en riktig MYSdag med micaela och hundarna vid hillingen. vi gjorde iordning massa god frukt och tog med oss och så satt vi vid klipporna och lyssnade på musik samtidigt som himlen var helt klarblå. älskar svensk sommar. skulle välja en fin sommardag i sverige över alla länder alla dagar i veckan. och allra helst med en bästis <3 (svar ja vi svettades ihjäl i stickade tröjor :)<3)

samma kväll bestämde jag, micaela och birk att vi skulle ses och hitta på något och det var så mysigt. har inte träffat birk på drygt ett halvår så det var på tiden faktiskt. vi tog bilen och drog ut till östa för lite äventyr och avslutade kvällen på donken i västerås. älskar kvällar som den här. när man bara åker planlöst med ens bästa vänner och lägger undan exakt alla bekymmer. fler sånna kvällar hoppas jag på i sommar!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229