dan före dopparedan och uppesittarkväll

imorgon är det julafton. det här blir min tredje jul som jag inte firar hemma i sala med familjen. det gör mig inte så mycket, min relation till den här högtiden har förändrats så mycket under de senaste åren. jag har hunnit gå från att tokälska julen till att totalt hata den till att tycka att den är rätt mysig igen. det är skönt att inte behöva vara hemma i sala och fira jul på 5 olika ställen under 3 dagar, jag är glad att jag är här uppe nu. jag ska jobba fram till 14 imorgon och sen åker jag och jakob till gubbis där emma och pär håller hus med emmas släkt. det ska bli supermysigt. vi ska spela julklappsspel och bara umgås hela kvällen, jag tror att det kommer att bli hur bra som helst.

vi fick ett julkort idag från alva till alla oss på supporten. saknar ihjäl mig efter henne, jag känner att jag behöver henne väldigt ofta, hon är ju så klok och så modig och jag behöver ha en sån människa i mitt liv. vi skickade en liten bild till henne och tackade såklart.

att jobba med dessa guldstjärnor varje dag är så jävla fantastiskt. längtar varje dag till jobbet och jag är så tacksam för vårt lilla gäng. <3. igår hade vi alla julankomster och vi satt på slingan exakt hela dagen, tokstressigt men det gick ändå bra. allt löste sig till slut och även fast jag fick jobba över 2 timmar så gjorde det inget, idag blev en något lugnare dag och vi hann faktiskt prata med varandra mellan vissa samtal, det hann vi absolut inte igår. något som vi dock har hunnit med är att äta julgodis i mängder. jag vet inte hur mycket fika och pepparkakor och påsar med juleskum vi fått under de senaste dagarna av andra kollegor, men det har aldrig tagit slut hur mycket vi än har tryckt i oss.

jag, nora och emil bestämde att vi skulle ha uppesittarkväll här hemma ikväll. de köpte en massa plockmat tills jag slutat jobbat och sen kröp vi upp i soffan alla tre med en varsin bingolott. i pausen sprang vi ut för att hämta in en liten gran som numera pryder vårt lilla hörn i vardagsrummet. den är faktiskt skitful men aldrig att jag firar en jul utan en gran. dock har vi inget pynt eller någonting till den och den står i en blomkruka med stöd av tomma nocco- burkar. men man får ta vad man har och vi blev ändå nöjda. nu har jag precis duschat och krupit ner i sängen och tänkte snart sova. imorgon är det julafton och trots att jag har noll julkänsla så tror jag ändå att det kommer att bli en väldigt mysig jul med min family här uppe. <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229