all you need is love

la la love, sommaren 2018

och så blev det äntligen lördag och dags för mammas bröllop. vi vaknade vid 8 och någon timme senare samlades nästan hela stora familjen för att äta frukost tillsammans i solen innan mamma och jonas fick en morgongåva av oss barn. vid elva tog vi med oss det sista ner till logen för att göra klart så mycket vi bara kunde innan det var dags att gå tillbaka till stugan för att fixa oss. bland locktänger och lösögonfransar och smink på hela golvet gjorde vi oss iordning tillsammans hela familjen (förutom jonas) och samtidigt delade vi på en flaska bubbel och skålade in dagen. trots totalt kaos var det en väldigt mysig stund som jag kommer att minnas länge.

när klockan närmade sig tre samlades närmsta släkten vid stugan och vi gick tillsammans ner till en skogsväg där jonas stod och väntade på mamma. ögonblicket när han såg mamma var så otroligt fint så jag vet inte vad.

tillsammans traskade vi sen ner till klipporna där vigseln skulle äga rum. med vattnet bakom oss och solen i ansiktet sa dom ja till varandra och wow så vackert det var. när dom hade sagt sina löften så sjöng elin och totte ”utan dina andetag” så det kändes i hela kroppen. så så så fin stund.

vid fyra samlades alla vänner och resten av släkten uppe vid stugan där det blev brudskål och lite 5-kamp innan det började rulla in folk på logen. när alla hade kommit ner dit var det dags för lite mer sång och den här gången var det ”för kärlekens skull” och ”nothing else matters” som felix och elin sjöng för oss och det var lika vackert det. efter sången dukades det fram mat och när vi väl hade satt oss allihop så blev det lite spontana tal och väldigt mycket skratt och sång.

mot kvällen bjöds det på ännu flera tal och ännu mera sång. bland annat av oss barn och om jag säger såhär. halva vår släkt är otroligt musikalisk, jag ingår inte i den halvan. men det var så kul och så uppskattat. mammas bror höll tal och avslutade med ”all you need is love” och fick med sig varenda person i refrängen. så så fin stund och hela kvällen var fylld med så mycket kärlek.

vi hade en polaroidkamera som skickades mellan människor under hela kvällen och en massa bilder togs. det var så kul att kolla på dagen efter, tänkte göra iordning en liten bok till mamma och jonas och sätta in alla bilder och små hälsningar från gästerna. en grej som var så rolig att ha och som blev väldigt uppskattat. något jag absolut kommer vilja ha på mitt egna bröllop.

kvällen avslutades såklart på logen där det blev dans i flera timmar innan jag gick hem och kröp ned bredvid jaxon. en heeelt fantastisk dag som blev allt och lite till. och så fick min mamma äntligen sin älskade jonas. <3!!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229