190308

ni vet sånna där jobbiga tankar och funderingar som alltid hänger med en långt bak i huvudet, som väljer att dyka upp lite då och då, som man inte riktigt blir av med. dom tankarna dyker upp väldigt ofta i mitt huvud nu förtiden och dom stör mig otroligt mycket, dom liksom låter mig inte vara och oavsett vad jag än gör så finns dom där.

det är väldigt speciellt att jobba på säsong eftersom att man under en bestämd tid får ha människor i ens liv som man lär känna dubbelt så snabbt än vad man i vanliga fall skulle gjort eftersom man lever så tätt inpå varandra. under en bestämd tid träffar man människor som gör otroligt djupa avtryck i ens liv och som man kommer fram till att man aldrig vill leva utan. men sen när säsongen är över och det är dags att säga hejdå så flyttar man tiotals mil ifrån varandra som om ingenting har hänt. och har man tur ses man ett par gånger under det nästkommande året. förstår ni hur det är att ha ett datum på när allting tar slut? för mig är det så fruktansvärt ångestladdat att jag inte alls vet hur jag ska hantera det. jag vet liksom inte hur jag ska kunna lämna dessa sex månader bakom mig och hur jag ska förmå mig själv att säga hejdå till några av mina viktigaste relationer i livet.

jag vet att jag kommer ha kontakt med många av dom som jag umgås med idag men jag vet också att det aldrig kommer att bli så som det är nu. jag har haft sån tur att få bo och umgås med människor som jag klickar med till 100%. som förstår mig och som alltid vill mig väl precis som jag vill dom väl. människor som får hela mig att bubbla, som får mig att gå runt och le som en idiot för att jag blir så lycklig när jag tänker på dom. som inte är krångliga eller har småstads-mentaliteten kvar. dessa månader här uppe har varit så nyttiga för mig och jag har haft ett halvår som slår det mesta jag hittills varit med om i mitt 20-åriga liv. fan det är så fint hur många vackra människor man kan möta på ute i världen om man bara vågar. om man inte fastnar i samma gamla bana och bara vågar ta lite större svängar. det är så jävla fint att jag har hittat mig själv i ett gäng på tio personer och att jag har funnit vänskaper för livet här uppe.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229