Adidas T-shirt från Junkyard. Detta var det bästa impulsköpet på länge! Jag älskar verkligen när man kommer till en butik utan att leta efter något särskilt och hittar det perfekta plagget. Där sviker junken nästan aldrig. Denna lär användas flitigt ett tag framöver, det kan jag lova er!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Sneak peak på mina nya favoriter som jag fick med mig hem från Junkyard den här helgen. Säger bara wow, vad jag skulle gå lös i den butiken om plånboken tillät det. Men icke, jag får snällt lägga band på mig själv och avvakta lite tills vidare.

Idag var jag på jobbet och bjöd kollegorna på hembakat. Det fick bli en favorit i repris och den var lika uppskattad nu som sist! Det kändes tråkigt att ta avsked från alla fina människor på labbet, kommer verkligen sakna dem. Samtidigt är jag ju ett steg närmre avresa, vilket gör det hela lite lättare för oj vad jag längtar!

Kommer lägga upp lite fler bilder på mina köp till veckan, so stay tuned!Likes

Comments


Som rubriken antyder är det nu äventyret börjar. Jag har inte flyttat än men psykiskt har jag varit i Vemdalen flera veckor. Det är just det som gör resor och liknande så fantastiska för mig. Tiden innan, då man är så full av förväntan att man nästan spricker. Då man drömmer sig bort på dagen och ligger vaken på natten.

Efter den perioden stundar själva resan med alla upplevelser och äventyr man inte kan leva sig mätt på. Då man får leva i nuet och njuta av varenda sekund.

Allt det goda har dock ett slut, vilket jag avskydde som liten. Numera kan jag även uppskatta den tiden som nalkas efteråt. Det är då alla tillbakablickar och oförglömliga minnen korsar ens sinnen. Det är då man kan glädjas över det som varit. De första veckorna brukar man nästan kunna återuppleva alltihop mentalt. 

Så småningom glömmer man visserligen bort stora delar av resan men det bästa minnena och framförallt känslan lever kvar och dem bär man med sig resten av livet.


Likes

Comments