Header

Nu fick jag tillbaka bloggsuget och ska försöka att blogga ordentligt! Idag så var jag på skolan 10 över 8 för att göra ett matte prov när vi egentligen börjar 10 över 9.... Efter skolan for jag hem red Trollet medans mamma red Nicke så skrittade vi ut en stund.. En stallkompis hjälpa mig med Lite "markarbete innan jag red ett dressyr pass i ridhuset, där Lanzetta skulle rygga bakåt, flytta bakdelen o.s.v och lyssna på mig. Rekommenderar starkt att träna hästen på backen och inte bara rida!

Lanzetta var riktigt fin och skötte sig exemplariskt! Så kul att det går framåt med våran träning och att vi börjar hitta varandra så bra nu! Imorgon så planeras ett 30 min pass och sedan skritta en stund ute i kylan, Det är ungefär 20 minus grader ute och har man en häst från Danmark och inte är riktigt van med kylan så är det lite jobbigt med alla täcken! Nicke och Trollet får vila. Jaja nu ska jag ta och lägga mig för att stiga upp och släppa ut hästarna tidigt imorgon :)


​Saknar sommaren så sjukt mycket!! (Lanzetta den ljusbruna och Nix den mörkbruna) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Handling: Efter att en förödande jordbävning ödelagt stora delar av Kalifornien lämnar räddningspiloten Ray (Dwayne Johnson), tillsammans med sin ex-fru, kaoset i Los Angeles för att bege sig mot San Fransisco i hopp om att kunna rädda sin dotter. När de tror att det värsta är över har det bara börjat…

Åsikter: Den bästa katastrof filmen som gjort tycker jag. Den var inte för överdriven och man var hela tiden spänd över vad som skulle hända. Själv tycker jag om filmer där man hela tiden väntar sig på något nytt... Även om den ibland visade lite liknande scener som i Day After Tomorrow.. Men annars så rekommenderar jag den starkt för dig som gillar äventyrliga och en spännande katastrof film!

3 av 4 guldstjärnor!

Likes

Comments

​Omg... Den 8 Augusti släpper Selena Gomez sitt nya album Revival. Tre av hennes låtar är redan ute och det är appsolut dom bästa jag någonsin hört! Good For You, Same old love och me & the rhythm. Gå och lyssna på dom! :D


Likes

Comments