Hej! Har inte hänt så jätte mycket den här helgen heller men tänkte att jag kan skriva ett inlägg med de som hänt.

I fredags eftermiddag kollade jag på serie och kollade på talang, eller ja hade tv:n på iallafall. Mycket mer än så hände inte, var bara skönt att ta de lugnt. Blir såå trött efter en vecka i skolan.

I lördags hände lite mer! På förmiddagen var jag och handlade present till mormor som fyller idag och även lite till mig själv också!

Efter de tog jag och min Kusin oss till gymmet o var där runt 2h, har kommit igång med träningen lite bättre än tidigare, mår mycket bättre av att träna men har verkligen svårt att hitta motivationen. Efter gymmet åkte vi ut till en av mina andra kusiner och var där ett tag. De har småbarn så de var roligt att umgås med dem ett tag, full rulle. Körde beyblades nästan 2h i stäck.

Sen när jag kom hem satt de andra och kollade på melodifestivalen, jag han bara kolla några minuter innan jag tröttnade och gick o kolla på serier istället. Sen inte så långt efter somnade jag mitt i, så typiskt mig, jag somnar nästan jämt när jag kollar film eller serie.

Nu idag har jag städat lite, var välbehövligt. Sen nu är jag hemma hos mormor och firar hennes födelsedag med resten av släkten, full rulle med beybaldes och barnprogram igen. Sen lite smörgåstårta på de, vet faktiskt inte hur mormor tänkte. Vi va ca 7st som skulle äta smörgåstårta och hon hade beställt för 24 personer så man kan verkligen säga att de räckte och blev över. Och nu ska vi fika på tårta och massa kakor😂 men just nu är de bara mamma mu och Bolibompa som gäller!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Har inte så mycket att skriva om men tänkte att jag kan berätta vad som hänt de senaste dagarna.

I söndags var jag på gymmet med min kusin igen åh herregud vad jag har haft träningsvärk både idag och igår. Har känts som mina armar ska ramla av. Bortsätt från de så hände det inte så mycket på söndagen. (Kan säga att träningen fick bort mitt dåliga samvete över att ha käkat pizza både fredag, lördag och söndag nästan varje måltid, Opss!)

Och igår va de skola wooohoo, not! Men de var ändå helt okej för att vara måndag. Har ett hål varje måndag på lite över 2h och sen fick vi sluta tidigare igår ifall vi hade gjort klart en uppgift, vilket jag hade gjort. Dock tog de typ dubbelt så lång tid att gå hem för de va världens snöoväder. Inte så trevligt att gå hem i de och kan säga att jag inte var så glad när jag kom hem dyngsur. Sen på eftermiddagen kollade jag på serie och somnade som vanligt. Sen hände de inte mycket efter de.

Idag har de heller inte hänt så mycket, var i skolan som vanligt och var ganska irriterad på många saker. Sen va inte vädret så roligt idag heller, halt som fasiken. Sen hade vi svenska redovisning, så skönt att ha de gjort. Sen fick vi sluta tidigare idag också så de va iallafall skönt. Nu ska jag snart hämta ut ett paket med mina tröjor (som jag skrev om i ett tidigare inlägg) och äta lite kvällsmat.

Likes

Comments

Hej! Herregud vad de blåset ute idag, trodde jag skulle flyga iväg på vägen hem från skolan. Men så skönt att snön är borta om ni frågar mig. Idag var ingen rolig skoldag, jag var inte på något vidare humör och sen hade vi endel uppgifter som skulle vara klara idag.

Som jag skrev i ett inlägg tidigare så shoppar jag alldeles för mycket kläder. Åh gissa vad jag gjorde nyss, jo jag beställde hem tre tröjor från na-kd. Kunde verkligen inte hålla mig, var så snygga tröjor och en av dem var från Andrea Hedenstedts kollektion med na-kd som kom ut idag. Min (dåliga) ursäkt är att jag behöver fler vår och sommarkläder så vad passar inte bättre än tre färgglada tröjor.

Här nedanför är kläderna jag beställde och länkar till hemsidan.

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Likes

Comments

Hej! Eftersom de fortfarande är så kallt ute så tänkte jag att vad passar bättre än lite tips på fina tröjor med snygga färger. Så snyggt med färg på vintern när vädret är så tråkigt. Alla tröjor kommer från NA-KD.

1. HÄR 2. HÄR

3. HÄR 4 . HÄR


5. HÄR 6. HÄR

Likes

Comments

Hej! Idag är de tisdag men har hela dagen känts som de är torsdag. Idag har jag varit i skolan nästan hela dagen och bortsätt från de har bara kollat på serier och ätit. Rätt skönt ändå men nu tänkte jag ta och dela med mig om 10 saker om mig som ni förmodligen inte vet!

1. Jag är rädd för höga ljud som t.ex fyrverkerier och dörrklockor och har varit de enda sen jag föddes.

2. Jag har svårt för när saker går långsamt blir nästan stressad av de. Vill ofta att allt ska gå fort och ibland gör jag saker lite för fort vilket leder till att jag glömmer saker.

3. Jag är extremt klumpig och förvirrad. Är expert på att gå in i saker, snubbla, glömma bort vad jag ska göra och börja svamla för att jag inte vet vad jag snackar om. Så har de varit så länge jag kan minnas med de har nog blivit lite värre på senaste tiden.

4. Tråtts punkt tre har jag aldrig brutit ett ben i kroppen men har extremt många ärr på kroppen från b.la olyckor på cykeln. Kraschar ganska så ofta om jag ska vara ärlig.

5. Jag är sämst på att visa för folk att jag tycker om dem. Är ganska sluten med mina känslor och kan nog ibland verka känslokall. Kan höra ihop med att jag är rädd för att bli sårad

6. Just nu går jag samhällslinjen på gymnasiet och efter de är jag ganska säker på att jag vill studera juridik eller ekonomi. Har ingen bra förklaring varför, känns bara som en bra idé.

7. Jag är expert på att spendera alla mina pengar på kläder. Äger alldeles för mycket kläder men använder aldrig ens hälften. Vilket är sjukt onödigt och jag ska verkligen försöka sluta köpa sånt jag vet att jag inte kommer använda.

8. Jag har aldrig stått på ett par slalomskidor och de kanske är bäst de annars hade jag nog hunnit brutit några ben fram till idag.

9. Jag är nervös mesta delen av min vakna tid. Ganska dumt med tanke på att jag oftast är nervös över inget alls. Kan bara känna hur jag börja darra inombords utan anledning.

10. Jag har tidigare spelat fotboll i 5-6 år men slutade för ganska många år sedan pga att jag skadade min fot. Kan sakna de i bland men skulle absolut inte vilja börja igen.

Likes

Comments