Hej alla fina!

Idag så har jag varit i skolan och där blev jag sminkad av Maja och Lorijana. Sminkning gick på att den skulle vara festlig. Efter det så tog vi bilder osv. Jag och Maja sminkade Lorijana också. Temat var "nyårsminkning".

Inte bästa kvalité men här får ni se lite bilder.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Jag har gjort en moodboard som är min tankekarta om hur jag ska sminka min klasskompis Lorijana. Igår var vi på en utställning av designern Lars Wallin som vi skulle bli inspirerade av. Jag och min lärare Isabelle har idag gått igenom vad jag kommer att använda nästa torsdag. Vi har också gått genom om hur man gör en faktura. Lektion har varit både rolig och bra, det var dock lite svårt att komma på hur jag skulle skapa min moodboard.

Likes

Comments

Jag har jobbat i en grupp med Maja, Denize och Emilia. Vi fick en uppgift om att designa en docka. Vi gjorde ett linne som korsar vid nyckelbenen och en tjol som har volanger på baksidan vid rumpan. Vi gjorde också en sminkning. Det gick jätte bra med kläderna men med sminkningen så gick det ganska dåligt. Vi hade gjort en faceshart innan så att vi skulle veta hur vi hade tänkt att sminka ansiktet på dockan, fast det gick ganska dåligt för att foundationen fästes inte ordentligt och det blev kakigt. Innan vi började göra kläderna så skissade vi på ett papper om hur vi skulle göra kläderna, det gjorde allt så mycket enklare. Vi blev klar med uppgiften på cirka 4-5 lektioner. Det var kul att arbeta med det här. Alla hjälptes åt med arbetet.

Likes

Comments