Idag vaknade jag upp med Chloe och runt 3 åkte vi till flygplatsen, och sa hejdå :( sedan åkte jag och åt middag med Amy och Jim, när jag kom hem hämtade sine mig och vi åkte till poolen och sedan hem till henne och jag träffade hennes föräldrar och åt glass och norsk choklad! Sedan åkte jag hem för att duscha och tvätta för jag åker 6am imorgon till LA, så sa hejdå till sine och jag saknar henne redan!
Vi får se hur bra mitt nät är under resan om jag kommer kunna blogga.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så dagen efter tvillingarna lämnade, åkte jag hem från sine och packade ihop mitt, på kvällen gick jag och Logan på bio och pratade på kvällen. Sedan igår gick jag upp tidigt för six flags, jag Jason ethan och sine gick dit, mådde jättedåligt på förmiddagen men efter mådde jag bättre och på kvällen åkte vi till Gabby och sa hejdå, vi grät och sedan sov sine och jag över! Idag kom jag hem och duschade och sedan träffade jag jims föräldrar och Chloes kusin Emma, vi åkte till the mall och efter åkte jag till sine, vi drog till ett pool party och sedan hem till henne, jag kom nyss hem och Chloe Emma jag jag ser nu på film, ikväll är sista natten med Chloe också!

Likes

Comments

Så igår vaknade jag tidigt för att träffa päronen, vi drog till starbucks, spelade top golf och sedan en andra omgång starbucks! Sa hejdå till dem för 4 veckor och bytte om till att sine hämtade mig och vi åkte till the shops at legacy, efter åkte vi till the lake med tvillingarna och badade och sedan graduation och ute med dem tills att vi sa hejdå, jag började gråta efteråt när sine och jag så på film.
Nu har jag packat upp mitt rum och allt känns så tomt men jag är så tacksam

Likes

Comments

Idag var sista dagen,
Jag pt frukost med sine och Mari hämtade oss och vi sa ett sista hejdå:(
Sedan spelade jag kort med tvillingarna sine Gabby och andra och sista lektionen var jag med Skye och Gabby!
Efter skolan köptes det slushi och chicken tenders på Sonic och Amy Chloe och jag och mina föräldrar åkte till ett av Amerikas två pengar tryckerier och Stockaryds!
Efter åkte jag ut och åt med mina föräldrar och sedan hem till Gabby för mer mat haha (inte planerat) och sine och Carissa kom dit!

Likes

Comments

Vi åkte till ett mysigt ställe shops at bishop och sedan till operahuset för att ta bilder, käkade bästa pajerna också!!
Sedan kom jag hem till min mammas svenska mat!!! Så gott!! Sedan satt vi ute och pratade och jag och mamma åkte och fixade tårna och naglarna!!!

Likes

Comments

Mina föräldrar kom hit

Jag tog dem till ett football game för att träffa mina vänner här andra dagen

Sedan till Dallas museum of art

Och vi mötte värdfamiljen här och åt middag och gick runt i Dallas

Sedan drog jag till mina vänner och jag och Carissa var vakna hela natten

En det fick jag låta inne pga jag tog mina föräldrar till en botanic garden

Och när de drog ut med Amy och Jim senare runt 4 pådagen gick jag till sine och badade

Och tillsammmans med Gabby drog sine och jag på kvällen på bio, X-men

Efter att jag spenderade natten hos sine gick jag ut med mina föräldrar till frukost för det var mors dag också

Sedan packade jag och vi spenderade värdfamiljen och min familj resten av dagen och kvällen hemma hos mig här

Duschade nyss och ska snart till Dallas med mina vänner

Likes

Comments

Igår åkte vid till nathalias middag på ett sushi ställe, sedan efteråt drog vi till paytons överraskningsfest och det var ett pool party så jag och Carissa simmade runt och lekte typ hela festen utom när vi pratade med andra och åt haha

Haha ser ut som en panda

Likes

Comments

I torsdags kväll lyssnade vi på Skye som hade en föreläsning om hennes projekt om air force pga hon vill jobba där, så fin och duktig hon var!
Igår åt jag frukost med rameen, sine och Mari på ett lokalt brunch ställe! Så gott! Sedan lyckads jag ställa in min egen överraskningsfest pga jag kunde inte gå för två timmar sedan kunde jag igen men det var redan cancelled, så segt av mig men världens sötaste människor verkligen en dröm att de tänkt ut det! Vi drog iaf till en cancer walk för att stöda och sedan till the lake och badade, och grillade! Så mysigt! På morgonen idag drog jag och Mari till poolen och solade och badade lite innan hon behövde jobba, ska duscha nu och fixa mig inför nathalias birthday party tonight!

Likes

Comments

Så blev våra tiedye tröjor!!!

Gick på awardkväll för alla mina vänner som fick awards!! Så fina allihopa!

Efter drog jag och norskan plus hennes hostmamma till Sonic och köpte slushies

Likes

Comments