Header

göteborg

Hängd ryggbiff med asiatiska inslag

Utsikt från hotellet

Helgen är slut, men det känns inte lika tungt denna gången. I födelsedagspresent av Eric fick jag biljetter till The Phantom of the opera, restaurangbesök och en hotellnatt i Göteborg. Räknade dagar och helgen var äntligen här. Jag har avnjutit en middag på OBGB, hotellfrukost, en operamusikal och sol i ett sprudlande glatt Göteborg. Helgen har helt enkelt varit utöver det vanliga. Allt tack till Eric!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fullspäckad söndag minst sagt - och söt. Startade dagen hos Catrine som hade dukat upp massor av gott till brunchen som hon bjöd tjejgänget på. Efter denna sockersöta tillställning bar det av till nästa, hemma hos mig. Det vankades kalas för mig och min bror så vi bjöd på massa kakor och tårta. Aldrig varit så mätt på sötsaker som jag är just nu.

Likes

Comments

Några basics som tål styling i alla dimensioner är jeansen och den stickade polotröjan. Älskar sådana plagg. Här komponerat med en liten uns av färg.Likes

Comments

I lördags var det Håkan Hellström på Ullevi som formade hela dagen. Den startade på Joe Farelli's på Avenyn med servitörer och högtalare i full Håkan anda. Några timmar, drinkar och måltider senare bar vi alla 12 personer oss vidare till Ullevi där Håkan bjöd konfetti och fyrverkerier komponerat till sina hits.

Likes

Comments

white sand and blue water

Min vecka i Greklands berg och dalar har varit underbar med Eric, Malin och Alex. Den har givit massor av nya erfarenheter, smaker och kulturer. För att inte tala om att min föregående omåttliga avsky mot tomater som mirakulöst utvecklades till en omåttlig kärlek under veckan.

Jag och Eric hyrde en moped under en dag och tog våra nödvändigheter och åkte mot en secret beach som var upp över ett berg och ner i en dal. För att komma dit var vi tvungna att parkera mopeden och klättra den sista biten ner. Det var en upplevelse i sig. Det var vi, alla locals och ett antal turister som var där.

Elafonissi som även är känd för sin rosa färg i vattenbrynet var en annan utflykt som gjordes. En otroligt fin strand, dessvärre blåste det otroligt mycket när vi var där och sanden som blåste upp på oss gjorde ont mot huden. Alla stränder och allt som upplevdes kommer aldrig göra sig rättvisa mot bilderna, men en skymt om hur det var ger det allt.

Likes

Comments

vår, sol och värme än?

Min materiella önskelista går lite skilda vägar just nu. Ena stunden tänker jag på vår och sommar med plisserade kjolar i mjuka färger. Andra stunden tänker jag mig högst upp i backen i de franska alperna. Men de franska alperna är nog längre ifrån än vår och sommar därav det färgfyllda kollaget.

Likes

Comments

contentan av den senaste månaden

Den senaste månaden har sett ut som på bilderna ovan adderat med jobb och tidiga skolmorgnar. En hel vecka sportlov gjorde sena nätter och kompis-häng möjligt, underbart. Elnaz kom och plockade upp mig en tidig morgon för att spendera en hel dag i Göteborg som resulterade i att jag blev en baddräkt rikare och en underbar risotto mättare. Sedan var Malin värd för en underbar kväll med massa drinkar, mat och härliga samtal. Tack för det! Efter det var det dags för Julia att landa i Borås. Hon kom äntligen på besök från Norrland, det firades med kaffedrinkar, mojitos och 80-tals schlager i Göteborg hela natten lång. En helt underbar månad.

Likes

Comments

Jag sa till Eric att jag var sugen på en krämig soppa till middag idag, då utbrister han "spenatsoppa!" så det blev det. Vi åkte ner och handlade ingredienser till soppan och färska blommor, tulpaner. Jag älskar känslan och lyxen att köpa blommor, det finns en stor charm i det. Hur som helst så fick mina smaklökar dansa idag igen, spenatsoppan blev himmelsk, kanske för att den gjordes med kärlek. 

Likes

Comments

Igår bestämde Eric och jag oss för att vi inte skulle låta -dagen efter- ta ut sin makt över oss. Det ledde till en power-fika på Viskan, en snabbtitt på kläder och några ärenden avbockade. Nu ska vi dricka en kopp kaffe och försöka vakna till liv 13.00...

Likes

Comments

plugg & kaffe

Bilden illustrerar vad jag har gjort de senaste dagarna. Plugg och kaffe. Jag känner att jag är ganska härdad med plugg efter år två på gymnasiet, men det ska ändå bli skönt att lämna gymnasiet om 138 dagar. Emellan mina pluggsessions spanar jag vårtrender och plagg att addera på min wishlist, som för övrigt snart är fylld. Har dock lyckats göra plats åt 3 nya plagg att tapetsera upp efter en shoppingrunda med mamma här om dagen.

Likes

Comments

Follow me @emmanojdpagh