Tjo, idag ringde klockan 06:45 men gick inte upp fören 07:00 hehe, men aja jag gick upp då och satte mig vid skrivbordet och sminkade mig det tar typ 15-20 minuter ungefär, jag använder inte jätte mycket jag använder puder,mascara och ögonbryns penna ibland läppstift. Sen tog jag på mig mina idrottskläder för vi hade idrott på morgon. Aja idag slutade jag 14:30 och gick hem till mamma för att äta middag, sen åkte jag ner och kollade på min syrra när hon tränade kul men kallt:/ aja skall plugga lite nu hörs
Puss och kram!♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej,jag vet att jag inte har bloggat på länge men jag har tagit en paus för att njuta av dem sista veckorna på sommarlovet. Jag har haft ett jätte bra sommarlov/ jag har varit på Öland med mamma och Ida skit mysigt!!! Jag har varit på Orust och träffat en av mina bästa kompisar Julia och har haft så j*vla kul!!! Och sen har jag varit hemma och bara haft det gött, jag har också fått börja träna fotboll igen är över lycklig!!! Aja imon börjar skolan igen är så taggad!!
Men nu skall jag slappa en stund sen sova men ha det så bra
Lägger in lite bilder från sommarlovet
Puss och kram!!♡

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit hos sjukgymnasten och fick bra nyheter jag fick veta att jag får börja träna fotboll igen som jag inre har gjort på jätte länge det skall bli så kul!!! Sen efter det åkte jag och hämtade min cykel och laddare och där efter åkte jag och min familj till Kungsbacka och handlade lite. Jag handlade inget men min syrra,kusin och moster har handlat,vi tog dock en fika på yoghurt baren!! Sen efter det åkte vi hem och gjorde oss iordning för att åka och äta middag hos min gudfar, det var super gott sen blev det en krocket match det var kul i början men så blev jag och mamma omkörda av min syrra och gudfar och vi förlorade så jag blev arg( hehe dålig förlorare) aja nu skall jag sova och sov så gott
Lägger in lite bilder här nere
Puss och kram ♡

Likes

Comments

Hej igen sorry att jag inte har skrivit något på flera dagar men jag har inte orkat efter allt som har hänt och förra veckan var jag på Orust och då hade jag jätte kul och ville kunna slappna av och inte tänka på något annat.
A idag skulle jag gått på manövrering med moppen men jag blev sjuk, så himla typiskt!!! Aja nu ligger jag i min säng och skall inte göra ett skit idag, och min ipad har kraschat också så får titta på telefonen istället!!
Aja hoppas ni får en bättre dag
Lägger in lite bilder från Orust här nere
Puss och kram ♡

Likes

Comments

Idag har jag varit med Gilda och Matilda.
Först åkte Matilda och Gilda in till kungs och handlade om du vill veta vad Matilda köpte kolla in hennes blogg @Olssonmatilda svin duktig!!
Sen kom dem och hämtade mig vid Ica skulle handla några saker. Sen åkte vi till Gilda och där gjorde jag Matildas naglar blev ganska nöjd!!
Sen har jag inte gjort så mycket nu ligger jag i sängen och slappar och kommer nog inte göra något mer så jag säger godnatt!!
Lägger in bild på naglarna här nere
Puss och kram ♡

Likes

Comments

Hej idag har jag och Gilda varit på Liseberg och haft skit kul, det enda som var lite trist var att det var så många människor på Liseberg så vi hann inte åka så mycket i med att kön var typ 30-40 minuter långa och jag skulle på en synundersökning till moppe koret;) sen efter synundersökningen åkte jag och Gilda hem till henne och åt thaimat jätte gott, men efter en stund åkte vi tillbaka till mig och var med Ida lite sen blev alla tre hungriga och då gjorde vi korv!! Nu har Gilda åk hem och jag och Ida ligger i men säng och slappar. Men jag är jätte trött oc skall upp ganska tidigt imon så skall sova nu sov så gött så hörs vi imon:)
Lägger in lite bilder här nere på mig och Gilda
Puss och kram

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något
Vaknade kl 08:50 men somnade om och vaknade inte förrän 10:40
Gick upp där efter och åt två mackor med tomat och skinka på och ett glas mjölk.
Sen har jag legat i min säng till kl 16:30 ungefär där vi åt middag.
Och efter vi hade ätit åkte vi till pappa för mamma jobbar natt, och sen har jag inte gjort något:/
Lägger in lite bilder
Puss och kram ♡

Likes

Comments

Hej idag har jag varit inne i Kungsbacka och letat efter en mopedskola men vi hittade ingen som började tidigt dem började bara i Augusti, och jag vill kunna köra lite i sommar också.
Så vi åkte hem med dåligt resultat, vi åkte hem till farmor och farfar och åt middag istället
Men efter ett tag kom farfar och pappa ut och sa att de hade hittat en i Göteborg som var billig och hade fått bra kritik:)
Sen har jag inte gjort så mycket och nu skall jag sova, sov så gött
Lägger in bild på min outfit idag
Puss och kram ♡

Likes

Comments

Aaaaa! Yess äntligen konfirmerad, det har varit så rolig konfirmations tid, har träffat underbara människor och fått vänner för livet!! Vi skulle vara i Vasa kyrkan 09:00 men jag skulle locka mitt hår och fixa mig lite hemma så fick upp 06:30:/ hehe vad gör man inte för utseendet, sen kl 08:10 kom pappa och hämtade mig och sen Matilda runt 08:20. Vi drog igenom hela programmet och jag var jätte nervös:/ sen skulle vi göra oss iordning och äta sen skulle vi samlas uppe på ett församlings hem och bara säga några ord typ. Sen då började allt kl 13:00 alla gjorde det dom skulle och mitt solo gick jätte bra sen skulle vi samla in pengar till barncancer fonden så då gick jag och några mer runt och samlade in.
Sen var allt slut och jag åkte hem till farmor och farfar där en stor överraskning väntade jag fick presenter de mesta var pengar, sen en vristlänk och typ två ljusstakar, men så gav farmor mig ett snöre som jag skulle följa, snöret ledde till en moped, OMG blev så glad började gråta hehe!! Så nu skall jag gå kursen,göra provet och ta moppekortet!!!
Men nu är jag jätte trött och skall sova sov så gott!!
Lägger in lite bilder här nere
Puss och kram ♡

Likes

Comments

Idag har jag varit och kvar inför imon, så det har varit ganska stressigt på något sätt:/ Jag har övat på min solo sång, var skit nervös hehe stod och skakade;/
Jag har haft skit kul med dem bästa Gustav, Gilda, Arvid, Emil, Anton och Matilda!!♡ Sen kom mamma och hämtade mig och Gilda, vi körde hem Gilda sen åkte vi och handlade sushi och pizza, jätte gott!!! Men nu skall jag skall upp tidigt och locka håret:/
kolla in Matildas blogg föresten hon är grym!! @Olssonmatilda
Puss och kram ♡


Likes

Comments