mohairmix och humör

Efter en välbehövlig helg så har jag haft en intensiv vecka. Stressen över skolan sätter sig allt djupare, tänk att jag redan pluggat ett helt år på Handels? Nu har jag två tentor kvar att sätta, samtidigt som man funderar på vad man ska göra härnäst, vad jag vill göra i sommar, om jag ska jobba, eller om jag ska flytta. Man är så kluven och hinner egentligen aldrig fundera på vad man egentligen vill. Ibland är det så skönt att bara lägga sig under täcket och vara nöjd med den man har, låta tiden gå och bara följa med. Planera utefter vänner och familj och låta allt bara rulla på. Eller bara bryta upp, släppa på allt krav man sätter på sig själv och hitta på något helt nytt. Det är så ovant att helt plötsligt allt ska ligga i ens egen händer. Innan var det mina föräldrar eller min kära pojkvän som formade mitt liv och mina planer. Nu är man ensam, på egen hand och har så oerhört mycket valmöjligheter. En känsla jag tror jag inte är ensam om, en gnutta ångest och väldigt mycket tankar och känslor.

Nu borde jag egentligen sitta i biblioteket och råplugga. Det är tentaperiod och jag borde verkligen inte låta mig själv göra något annat än att umgås med all litteratur. Men jag undviker det just nu, jag ligger nedbäddad med en liten kaffe i handen och funderar på hur trevligt jag ska ha ikväll istället. Jag som är ovan körde i racerfart till Systembolaget eftersom jag inte riktigt förstått att det stänger såhär tidigt på lördagar, nervös promenerar man ju runt där bland 13 000 olika vin sorter och det märke minst 2 butiksbiträde som frågade om jag hittade det jag letade efter, det är inte lätt!

Igår fick jag även klippt mig kort. Håret stod nästan för sig självt och det var jätteskönt att bli av med dom slitna topparna. Minns ni när jag helblonderade? Nu är min naturliga hårfärg tillbaka och jag trivs ganska bra med det. Det bleks ju naturligt till sommaren. Om en vecka åker jag till Italien i 5 dagar, när livets finaste vän flyttat dit kan man ju inte med att inte hälsa på henne. Jag ska dricka kaffe, dricka vin och äta pasta, hela veckan. Sen blir det bara några dagar hemma och sen åker vi på träningsläger i Spanien, och sen smäller faktiskt säsongen igång. Vilket ska bli kul. Har tränat på som attan nu och hela kroppen är med mig. Pass har adderats och timmar har lagts på. Det var längesedan jag kände mig såhär i fas. Det intressanta är hur jag ska hinna med skolan i allt detta. en det löser sig! Man måste bara tänka så.

Jag är verkligen glad eller ledsen just nu, det går väl lite i takt med vädret, är det sol så skrattar man och regnar det så gråter man. Det viktigaste är att hänger med sina fina vänner och planerar tillräckligt bra. Då löser sig det mesta, ikväll ska jag äta middag med Louise och Elsa och imorgon kommer mina morföräldrar hit på lunch, då blir jag glad.


  • Vardag
  • 6 967 visningar

Gillar

Kommentarer

karlssonamanda
karlssonamanda,
Sååå snygg tröja!!
nouw.com/karlssonamanda