Hur packar man för ett halvår?

Godmorgon lördag!

Regnet öser ner och jag hörde att vädret var likaså i San Fransisco. Det känns som om så fort man ska någonstans, är intresserad av något eller tänker mycket på en viss sak, så liksom "förföljer" det en på sociala medier. "Filterbubblan" kallade min syster det, jag skulle nog kalla det algoritmen. Kalifornien är överallt just nu och resfebern börjar sakta men säkert gå över till massvis med pepp. Man märkler ju direkt om man går från det deppiga albumet till det lite trevligare. Något förkyld som resten av Sverige, men vad gör det. Igår kväll beslutade jag mig dessutom att åka till Åre med pappa nu på söndag, ni kanske sett att det är riktigt bra drag där uppe nu så det ska bli riktigt häftigt att se mitt första världsmästerskap live! Lite väl hektiskt att sticka iväg några dagar så men jag tänkte att en sån chans får man bara en gång i livet (!!!).

För er som är intresserade av det så gick mångkamps-SM bra och jag tog brons i K22 klassen. Jättekul! Synd bara att man är så nedrans dålig i kula, och längdansatsen var inte heller perfekt. Men men jag är otroligt glad att ta mig genom ännu en mångkamp! Nästa vecka är SM, det blir min sista tävling den här säsongen, för sen bär det av!

Ni som följer mig på instagram kanske såg att min familj köpt lägenhet i stan! Jag tänkte visa lite bilder. Jag är så glad, exalterad, nervös och stressad på samma gång. Men så bra det kommer bli. Tänk hur lycklig man är som får flytta med och bo hos sin familj medan man pluggar (JA mamma och pappa jag SKA flytta hemifrån). Anledningen att jag bor kvar är för att dels jag pluggar, men också för att 2019 kommer se så annorlunda ut för mig. Jag kommer bo utomlands 5 månader totalt så det kändes inte värt att skaffa eget just precis nu... Och så är det så farligt dyrt! Så jag är hur glad som helst som får plats i lägenheten i stan. Flytten går i april: Vilket innebär att familjen flyttar när jag är bortrest :-) Vilket betyder att jag måste packa hela mitt liv i lådor innan jag åker. Vilket betyder att jag måste fortsätta packa nu. För jag ska jobba 15! Puss! Kram!  • 10 123 visningar

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
vilken skola i san francisco ska du till?
evelinajosefina
evelinajosefina,
Så kul med flytt! Packningen är alltid svår, flyttade till Oslo med tanken om att vara borta ett år, fyra år senare är jag fortfarande kvar! Haha.
nouw.com/evelinajosefina
Angelica,
Verkligen fantastiskt att ha den möjligheten, att bo kvar lite extra hos päronen 😊
angelicawahlin.se
moaalm
moaalm,
Men åh vad spännande! Vad ska du/ni göra i San Fran?? 😃
nouw.com/moaalm