Graviditet -21

Vecka t j u g o f y r a

Gravidvecka 24 är här! Igår för att vara exakt.

Vecka 23 har bjudit på ett nytt gravidsymptom: halsbränna med sura uppstötningar. Vilket är toppen när man redan mår illa..!
Magen växer på. Jag har ont överallt, känner mig som en 90åring i kroppen. Helt ärligt så är de flesta 90åringar piggare än mig. Tänkte innan jag blev gravid att "det är väl bara att göra"... Men att böja sig ner och krypa för att få fram Kiwi är fan ett projekt - redan! Trodde kanske sista månaden skulle det börja bli tungt, men det är redan tungt.
Tog en promenad i helgen och hade sådan foglossning efteråt... Sådana smärtor i höfterna, även börjat få en smärta i bröstryggen. Min dåliga hållning kanske? ;)

Meeeeeen vad jag älskar det! Börjar dessutom längta mer och mer efter bebis! Varit så nervös och är fortfarande nervös, men är så nyfiken på bebis nu! Trots att jag mår skit så har jag stundtals tänkt att den har det bättre i magen - säkrare, jag kan ha koll på den och oron över att faktiskt klara av att ta hand om ett barn har långsamt börjat skifta emot en nyfikenhet. Katastroftankarna har redan börjat spöka, någon dum person sa att "De kommer bara bli värre och värre"... Så antar att det är nu det börjar?!
Babyrummet börjar ta fart, hyllor är uppsatta, spjälsängen börjar bli någon ordning på. Beställde hem skötväska, spjälsängsskydd samt babynest som kom i veckan! Det börjar kännas på riktigt - och jävlar vad med saker man behöver?!
Har tittat ut ett babyskydd, står egentligen mellan två så tänker att V får välja i slutändan. Men vill ut och känna på det och barnvagn innan vi köper det.


Gillar

Kommentarer