Graviditet -21

t ä t a k o n t r o l l e r

Köpte en gravidbaddräkt för ett tag sedan! Passar perfekt! Även första doppet är gjort!

Hej vecka 35! Nu är det 5 veckor kvar till bf & knappt 50 dagar innan den s e n a s t är här! Det är galet. Jag känner mig plötsligt inte redo - samtidigt som jag längtar som en i d i o t !

Var hos barnmorskan förra veckan och då pratade vi lite kring min svullnad i fötterna & även att jag är yr, även när jag är still så ser jag lite svarta dansade prickar osv. Under veckan blev det sämre, främst med svullnaden, då jag även svullnade i mina händer & stödstrumporna som ändå har fungerat innan hjälper knappt. Jag blir lika svullen med som utan, & sedan försvinner inte svullnaden på natten som den gjort innan. Har verkligen försökt med allt, försöka ligga i så mycket högläge det går, kalla fotbad, sitta med benen uppe när jag väl sitter osv.
Så idag var jag inne på en extra kontroll: allting ser egentligen bra ut. Förutom mitt blodvärde och det faktum att jag är svullen som en ballong & min yrsel då. Så jag ska tillbaka redan på torsdag för ny kontroll. Det känns ändå bra att de håller koll, så att det inte sticker iväg någonstans. Men krabaten i magen mår prima & lever loppan. Det är bara jag som är lite trött och slut.

Gillar

Kommentarer