vardag, sjuk

sjuksjuksjuk

Varit hemma från jobbet i nästan en vecka... Varit ordentligt sjuk iallafall, eller är, fast det känns som det börjar vända. Ingen feber på över 24 timmar nu! Wopwop! Vi ser de små vinsterna i det lilla! Hade ändå som plan att vara tillbaka på jobbet nu i slutet på veckan, men det hade inte alls gått...

Veckan som varit har därför bestått av soff/sängläge och inte mycket mer har hänt.

Kiwi älskar feber-Emma. så varmt och skönt... Vi var nog i samma kroppstemp där en stund...! Han har iallafall hållit mig sällskap alla långa dagar när jag sovit typ 18 timmar av 24 (L)
Till och med Pell har krupit upp under min filt i soffan och vid några tillfällen har jag haft en varm katt i knävecket och en uppe vid bröstet - gissa hur varmt det är...?

Växterna har fått blivit lite pausade, har bett V vattna dem någon gång. Men tyvärr så precis innan detta fick jag någon briljant plan om att jag kunde "hägna in" de stora plantorna och ha i köket - för det är mer ljus där! Ehm... Det tog några timmar och sedan var de mellis till Kiwi... Förstår inte hur gott det kan vara att äta blommor/plantor?


Satte ju iallafall en ny linje med gurkor och bönor (när jag insåg hur stora pallkragarna var och fick lite panik över min mini-odling), så det var nog tur! För de flesta bönorna dog tyvärr i kiwis attack.
Igår hade jag lite energi och planterade om två tomatplantor från en superliten frökruka till två större plastkrukor! Tomaterna börjar faktiskt ta sig! Det är ju helt fantastiskt! Sedan fick jag stjäla en gurkplanta ifrån odlingen nedan då den höll på att rymma... Så nu väntar vi på att det ska bli varmare.

Jag hade ju en plan att åka och köpa sommarblommor i början på veckan och plantera och greja till helgen - vilket nog är ganska bra att jag inte gjorde. Det snöade (!!) i förrgår och natten till igår var det frost... Herregud, i Maj?!

Gillar