vardag, Palettjafs

rulltårta & palettbebisar

Dessa dagar har vi bara myst runt. Varvat ner och tagit det lugnt. Vi har ändå semester. Vi har ett par fullspäckade dagar framför oss, så lika bra att ladda inför det.
Fick iallafall fikabesök under eftermiddagen, bakade igår, rulltårta! Den blev god! Dock lite för mycket smörkräm, gjorde 1,5 sats till 1 kaka, och det blev ärligt för mycket haha!

& nu till palettjafs!

Mina älsklingar! De har färgat ut väldigt fint de som står i söderläge.
Bild nummer 1 är ju en gammalfavorit, bild nummer två är också en liten älskling! Nummer tre tror jag sååå mycket på! Älskar bladens form & tror att om den färgar ut mer rosa, så kommer den verkligen bli galet vacker!
Nedan ser vi mina favoritfavoriter, Greta som färgat ut helt magiskt på bara någon vecka! Älskar de ljusa partierna, wow, wow, wow! Mr Wonderful bredvid lever upp till sitt namn, han har dock tappat lite färg eftersom den knoppar! Längtar med spänning efter bebisar, hehe!

Möblerade om lite, de verkar må väldigt bra i söderläge så nu står det två i köket! Det märkts också att soltimmarna börjar bli färre, vi märker det så tydligt eftersom vi inte har någon belysning ute på gatan. När det är mörkt, då är det tusan mörkt haha!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Mums va gott det såg ut!! <3

nouw.com/hilmak