Nytt!, vardag

mendetskullensnartblilördagdenfemtondemars

God förmiddag! Regnet bara öser ner här, hade annars tänkt ta en promenad men vägrar gå ut mer än nödvändigt i det här vädret haha.


Gjorde första arbetsdagen igår på nya jobbet! Galet kul & spännande. Mycket information dock så blev en väldigt tidig kväll igår, haha. Vi har även fått datum när vi ska flytta tillbaka! Vilket ska bli sååå skönt! Längtar verkligen hem nu! (konstigt att säga hem när vi har bott här längre än vad vi faktiskt gjort i vårt hus...).

Tänker skriva en packlista så jag bara kan packa iordning ikväll för på torsdag åker vi till Malmö, dock bara torsdag till fredag men ska ändå bli skönt att komma iväg lite!

Kommit mycket musik nu de senaste! Redan hittat en ny favorit!

gjorde en beställning på lyko för ett tag sedan. beställde bara idawargs produkter haha. Har verkligen fastnat! Busen är verkligen en favorit och insåg på nyår att min i stort sett var slut! Så var absolut dags för en ny! Sedan en silvermask & även lykos egna avsminkningsservetter - perfekt om man ska iväg! Beställde även två engångsförpackade hårmasker som nog kommer här i veckan!

Gillar

Kommentarer