vardag, Nytt!, vardagslyx

h e l g e n : l o k a b r u n n

Fredag:

Var ledig i fredags. Och vi hämtade vår nya bil! Wopwop! Behöver ju två bilar i samband med flytten, då våra cyklar inte kommer kunna användas lika mycket längre. Tråkigt på ett sätt, men det är så mycket annat positivt så det blir ändå superbra!
Packade lite kläder, rensade även då garderoben. Herregud vad mycket kläder jag har..! Ska försöka sälja av det lite här nu innan själva flytten går.

Lördag:

I juli firade vi 4 år ihop. Wow. Det känns som vi har varit tillsammans i 100år men samtidigt som vi träffades igår. Vi har även varit gifta i 9 månader. 9 MÅNADER! Herregud.
Vi firade på bästa sätt: En dag på loka brunn! Helt fantastisk. Var lite rädda att det skulle vara hur mycket folk som helst men det var precis lagom. Under morgonen var vi nästan själva där, sedan under förmiddagen ramlade det in lite mer folk, men fortfarande mysigt, väldigt lugnt och skönt.
Man blir dock så trött av att bara ligga i varmt vatten i 4 timmar, haha. Var även en helt fantastisk lunch där innan vi åkte hem igen.

Söndag:
Lediga och lugn dag. Passade på att köra ut utemöblerna till Victors föräldrar. Tvättade iordning de inför att vi ska köra ner de till helgen. Kändes skönt att få det gjort. Resten av dagen spenderades framför datorn (för vi har ingen tv längre...) och bara tog det lugnt.

Måndag:
Tränade på förmiddagen och jobbade sedan kvällstur.

Tisdag:
9 Arbetspass kvar innan jag slutar. Oj herregud! Med kvällspasset jag strax ska åka till. Nästa vecka går jag dock på natt, liksom det sista sista innan jag slutar. Väntar också på besked för nya jobbet!
Spännande spännande. Händer så mycket här nu!

Gillar