Graviditet -21

41+0

BF+8 idag. Den har ca 11 timmar på sig att kika ut - annars blir det en septemberbebis!
Det börjar bli ordentligt segt. Ordentligt tungt & det känns som att tiden står still. Var på kontroll igår på MVC där allt såg finfint ut, vilket är skönt! Men det verkar vara en envis bebis som inte alls vill kika ut. Ska på kontroll på spec. mödravården i veckan för att göra en större undersökning så att allt ser bra ut. Det är bara en rutinkontroll som alla gör efter vecka 41.

Haft förvärkar och väldigt mycket sammandragningar i ca 1 veckas tid, men ingenting mer. Kroppen håller väl på och förbereder sig, men det verkar ändå inte vara på G riktigt än. Det som är "jobbigast" just nu är ändå sömnen, sover ca 1h i stöten, vaknar av precis allt: att jag ska vända mig, att bebis är vaken och sparkar, eller att jag behöver kissa eller är törstig, att jag har sammandragningar osv osv.

Försöker ta varje dag som den kommer. Men man känner ju sig som ett barn på julafton varje gång man känner något litet - en förvärk eller lite molvärk - och sedan går det över och man blir genast lite låg... Trodde inte att bebis skulle komma på bf men hade nog inte tänkt att jag skulle gå över såhär mycket, hade nog trott att den skulle komma i augusti och det ser inte alls ut så just nu.

Gillar

Kommentarer