första februari! Helt sjukt vad tiden bara springer iväg! Nu är det bara 5 dagar kvar till mitt första inskolningspass - det är verkligen helt sinnessjukt! Jag längtar så mycket samtidigt som jag börjar bli lite nervös! Men det ska allt gå bra - känner till avdelningen och personalen och vet hur bra de är, så det gör mig lite tryggare iallafall!

Åkte och hämtade paket, handlade lite och köpte med mig sushi hem! Åh vad alldeles för länge sedan jag åt sushi, det är såååå gott! Blir en lugn dag, har lite pyssel här hemma att greja med!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har haft tandvärk i några dagar, men ändå kunnat överleva... Men i förrgår började det göra riktigt ont och jag började få svårt att äta...
Så jag ringde folktandvården igår och fick komma in på ett akutbesök. Gick jättebra, har en visdomstand som inte alls vill vara med "bara"... Men blev bedövad och de fixade lite - den är kvar än så länge ;)
Är bättre idag iallafall! Hoppas det går över snabbt!

Ska upp på stan här om en stund - hämta lite paket och sedan handla lite smått :)

Likes

Comments

Hemma från vänersborg! Har varit några intensiva dagar och har nu är det bara en vecka kvar tills jag börjar jobba!
Har hunnit med massor i vänersborg: klippt & färgat mig - hur fint? lite ljusare & väldigt mycket kortare! Men så skönt att få bort allt det slitna! sedan har jag lyckats träffa de flesta iallafall! Gick även på bröllopsmässan i lördags - var så fint & fick tillbaka lite motivation för att faktiskt planera ett bröllop.

hur vackra är inte klänningarna? 😍

föll lite för den buketten - tyckte det var så fint med tistlar i!

Likes

Comments

åkte till vänersborg igår - kom fram på eftermiddagen och var hos mormor hela kvällen igår! Får se vad som sker idag, ska ut och äta ikväll iallafall, annars blir det nog lugnt. 😍

och hur stort kan ett hår bli??? #pudel

kiwi ser hemskt torterad ut - men han skulle promt stå framför kameran så... han fick vara med ;)

Likes

Comments


Julen är bortplockad & börjar bli nöjd - bara det att katterna vill välta allt... Men det är fint när de får stå iallafall!

Knopparna hittar ni H Ä R - blev såbra!


Likes

Comments

Haft flera dagar ledig men är tröttare än någonsin... Hur går det ihop? Men är som tur är ledig ett tag till innan jag börjar jobba! Men samtidigt längtar jag - vill få tillbaka någon form av vardag och rutiner...

Var uppe på stan i förmiddags och skulle bara ha tre saker - present x2 & sedan ett cykellås. Presenterna är avklarade - men sedan hittade jag 800 saker till svarta bänken och till lilla rummet! Så ja, ska ta bilder imorgon - när det är ljust i två timmar och man faktiskt kan ta kort. Men är verkligen helnöjd med hur det blev!

Sheldon och Kiwi är iallafall helt vänner nu (kolla så söta!!) Men Kiwi är den största terroristen som någonsin finns. Han har redan bitit sönder ett headset, typ en laddare (har fler bitmärken än den är hel iallafall) & sedan vält alla glas han någonsin ser. Har aldrig torkat så mycket golv som den här senaste månaden... Men han är galet söt och tur är väl det!

Likes

Comments

Haft en paus från livet typ. Har haft lite väl mycket ett tag, men nu börjar det lugna ner sig igen. Vi hoppas det iallafall.

Jag tog examen i fredags! Det är helt sjukt! Flyttade hit för exakt tre år sedan idag - den 16 januari 2015. Det känns så konstigt att det redan har gått tre år!

Har en bilder på examenssittningen och sedan några få bilder från själva examen!

Fick så mycket fina saker på examen och hade så roligt! Tack alla som var med och gjorde den till det bästa!

Likes

Comments

god jul! Varit igång hela dagen! Är helt slut nu. Ätit hemma hos oss och vi har kvar mat för ett helt år! Fått & gett en massa julklappar och äntligen börjar skåpet med alla julklappar tömmas!

Nu blir det soffläge resten av kvällen!
Hur fina blev inte paketen? Fick bara med några på bild då kiwi gick till attack mot dem igår...

Likes

Comments

Det är julafton imorgon! Victor är och handlar det sista och jag är kattvakt. Vi har fortfarande inte låtit dom vara själva ännu - mest för att de försöker mörda varandra emellanåt (de leker lite väl hårt). Men imorgon kommer de få vara själva ca en timme för första gången!

Jag ska idag:
- Slå in sista paketen.
- Göra efterrätt till imorgon.
- Göra färdig lite små rätter till julbordet.
Och sedan är vi ganska redo för julafton! Blir första julen i Örebro, åker alltså inte hem till vänersborg förrän i mitten av januari!

Ugly-christmas-sweater outfit idag!

Likes

Comments

Nu äntligen! Julledigt! Äntligen äntligen! Är ledig fram till tredje januari! Alltså - hur skönt? Men det är jul - så har att göra ändå ;) och har en inlämningsuppgift att skicka in...

Gjorde sista dagen på praktiken för i år, igår! Ska tillbaka nästa år i två veckor - och sedan är det dags för examen!

Lilla Kiwi är en terrorist! Han kommer upp överallt och ska äta på ALLT. Han har utforskat stora trädet också - men hur söt?

Likes

Comments