Hallo, hej!

Det har inte hänt så mycket här på bloggen, och det beror på att jag håller på att komma in i en vardagsrutin. Går upp på morgonen, äter frukost, går till study roomet och pluggar mina svenska kurser och är med på vissa koreanska lektioner. Vid 12 är det lunch och efter lunch tillbaka till study rommet igen och så försätter det även efter middagen. Vi har väldigt långa dagar och det enda vi riktigt gör är att plugga, så det finns inte så mycket intressant att uppdatera om. Dagen börjar 06:20 och håller på till 22-23.

Förra helgen och denna helgen har det inte hänt jättemycket heller, eftersom att förstaårseleverna på skolan snart har midterms test, så min buddy behöver all den tid hon har på att plugga. Dessutom kan min värdmamma ingen engelska heller, så det blir inga trips bara oss, för tror vi båda känner det är ganska svårt att kommunicera med varandra. Annars är allting bra med värdfamiljen, och jag är väldigt nöjd över ha hamnat hos just denna.

På tisdag skall vi svenska elever åka till Seoul och vara i 3 dagar och det ser jag mycket fram emot, fastän vi har ett sjukt packad schema.


Halløjsa! 

Der er ikke sket så meget her på bloggen, og det er fordi jeg er ved at komme ind i en hverdagsrutine. Står op om morgen, spiser morgenmad, går ned til vores study room, laver vores svenske lektier og er med i visse koreanske timer. Omkring kl. 12 er der frukost og efter frukosten tilbage til study roomet, og sådan forsætter det også efter aftensmaden. Vi var rigtigt lange dage og det eneste vi rigtigt gør er at lave lektier, derfor er der ikke noget specielt at skrive om. Dagen begynder 06:20 og sluter omkring 22-23. 

Sidste weekend og denne weekend er der ikke sket specielt meget, fordi førsteårseleverne på skolen har snart midterms test, så min buddy behøver alt den tid hun kan få til at forberede sig. Plus min værtsmor kan ikke engelsk så det bliver ikke nogle turer bare os, jeg tror at vi begge føler det er svært at kommunikere med hinanden. Men ellers er alting godt med min værtsfamilie,og jeg er virkelig glad for den.

På tirsdag skal vi svenske elever til Seoul og være i 3 dage, og det ser jeg virkelig fram imod, selvom vi har et meget tæt program.

Lite bilder ifrån förra lördagen, vart vi var en Department Store - mer likt ett mall. Känns som det är en grej här i Korea att åka tills malls i helgen, haha. Det var iallafall killarna och jag plus våra värdmammor som åkte dit. Efter vi ätit lunch blev det lite stress för nån bro skulle öppna sig, och självklart tyckte värdmammorna att vi skulle ta kort med bron. Efter vi hade sett bron öppna sig, åkte vi upp på takvåning och såg ut över Busan vilket var väldigt fint och mysigt, även om det var lite molnigt den dagen. Jag gillar verkligen hur de utnyttjar platsen här, för på takvåning fanns ett café och en park. Självklart skulle vi ta kort på takvåningen också, det blev bland annat till ett kort med min söta värdmamma. Senare gick vi på bio och kollade på Ben-Hur.

Lidt billeder fra sidste lørdag, hvor vi var i en Department Store - det lignede mere et mall. Det er som om det er en ting her i Korea at tage til malls i weekenden, haha. Det var ihvertfald drengene og jeg plus vores værtsmødre som var der. Efter vi havde spist frukost blev det lidt små stresset fordi der var en bro som åbnede sig, og selvfølgelig syntes vores værtsmødre at vi skulle tage billeder med broen. Når vi havde set broen åbne sig, tog vi op på tagetagen og så ud over Busan, hvilket var virkelig hyggeligt, selvom det var en lidt overskyet dag. Jeg elsker hvordan de udnytter pladsen her, på denne tagetage fandtes et café og en park. Selvfølgelig skulle vi også tage billede på tagetagen, og det blev bland andet til et billede med min søde værtsmor. Senere var vi i biografen og så Ben-Hur.

Måndagen därpå testade vi på surfing, och det var så himla kul! Jag trodde faktisk det skulle vara mycket svårare än vad det var, och jag inte alls skulle komma upp och stå. Men believe it or not jag kom faktisk upp och stå flera gånger. Tyvärr finns det dock inga bilder på det.. :(

Om mandagen fik vi lov til at prøve at surfe, og det var virkelig sjovt! Jeg troede faktisk at det ville være meget sværere end hvad det var, og jeg overhovede ikke ville komme op og stå. Men believe it or not jeg kom faktisk op og stå flere gange. Desværre er der ikke nogle billeder af det.. :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments