I helgen åkte vi tillsammans med våra buddies till Jeju Island, för att spendera två dagar där. Jeju Island sägs att vara Sydkoreas Hawaii, kan inte säga det som ut som Hawaii för jag har aldrig varit där, men vackert var det iallafall!

I lördags blev vi hämtade på flygplatsen av Su-jin's onkel som körde runt oss på ön i hans minibuss hela dagen. På kvällen hade han och hans fru fixat BBQ till oss, samt gjort så vi fick sova i de två hus han vanligen hyr ut till B&B. Söndagen åkte vi till några ställen innan vi fick dra oss mot flygplatsen igen och åka tillbaka till Busan. Over all har turen varit helt fantastisk, jag skulle verkligen vilja åka dit igen, men det får antagligen bli om några år när jag åker tillbaka till Busan.


I weekenden tog vi, sammen med vores buddies, til Jeju Island hvor vi var i to dage. Jeju Island siges at være Sydkoreas Hawaii, kan jo ikke sige at det ser ud som Hawaii da jeg aldrig har været der, men det var virkelig smukt!

I lørdag blev vi hentet i lufthavnen af Su-jin's onkel, og han kørte os rundt på øen i hans minibus hele dagen. Om aften havde han og hans kone lavet BBQ til os, og derudover fik vi lov til at sove i de to huse som han normalt lejer ud til B&B. Om søndagen tog vi rundt til lidt flere pladser, inden begav os mod lufthaven og for at rejse tilbage til Busan. Over all har turen været helt fantastisk, og jeg vil virkelig gerne tilbage igen, men det må nok blive om nogle år når jeg tager tilbage til Busan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments