RANDOM

Halløj friends

Nu er det blevet skoletid for mig igen.. jeg starter nemlig imorgen (i en ny klasse). Det er så spændende og jeg har det vildt underligt indeni, det er som om jeg skal starte på noge helt nyt... well det skal jeg også. Men altså, grunden ti jeg skal starte i en ny klasse, er fordi jeg ikke følte mig tryg og tilpas i min gamle. Jeg er nemlig sådan en person, der har brug for nogen at "knytte" sig til, og hvis jeg ikke har det, så mister jeg min tryghed og bliver dermed utilpas på stedet. Jeg siger dermed ikke, at jeg ikke kan stå på egne ben, men dette et eksempel på nogle af mine behov.

Derudover glæder jeg mig helt vildt, til at starte på ny og prøve noget andet. Jeg har nemlig aldrig prøvet at skifte klasse...

ønsk mig held og lykke ;))

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

RANDOM

Sad lige og tænkte på, at jeg skulle skrive et indlæg til jer. Så ja.. jeg kom hjem fra min ferie onsdag aften og man kan da sige, at det er en dejlig velkomst man får her i DK... kommer fra 36 grader nede syd på og så kommer man hjem til 19 grader og regn... Anyway lige nu sidder jeg, med en varm kop kaffe efter at have været ude at køre. Vil du gå videre til min "daglige rutine" NETFLIX ;)) .

Ha' det godt til vi ses igen <33

Likes

Comments

RANDOM

I kender sikkert alle sammen følelsen af, at være afhængig. Jeg er netop blevet afhængig af Gossip Girl .. og her på ferien, har jeg haft massere af tid til at se den. "heldigvis" er jeg snart ved at være færdig med den. Men må dog indrømme, at den er god og det er præcis sådan en serie, man kan se flere gange... sådan en type er jeg !!!

Mine top 3 serier på Netflix er:

1. The Vampire Diaries
2. Gossip Girl
3. New Girl


Håber det kan give lidt inspiration ;))

Likes

Comments

Contains affiliate links FAVES

Hey friends

Så synes jeg lige, det er blevet tid til "faves" hvilket der kommer mange flere af i fremtiden på bloggen.

Dette er i hvert fald mine faves og noget af det, vil jeg nok investere i - håber jeg! Det er altid godt med en sød sommerkjole og flotte bikini'er. Blå levi's jeans er altså heller ikke dårligt. Alle er begyndt at gå i dem og må indrømme at jeg synes det er fedt, elsker det der "retro-look" du får med jeansene - dermed Reebok da den model jeg har fundet er sygt fed !!!

Derudover håber jeg, I alle får en god sommerferie, uanset hvad I skal.

Over & Out

Likes

Comments

REJSER OG OPLEVLER

Hey friends

Okay, så skal vi videre til næste sted. Tænkte derfor, det var en oplagt mulighed at lægge et sidste i indlæg op fra Sevilla. Igår var det jo sidste dag og seriøst... vi lavede ingenting. Vi slappede bare af og lå ved poolen næsten hele dagen.

Håber btw at I kan lide min måde, at skrive det her på, ellers skriver I bare på min mail eller på instagram ;))

Over & Out

Lige et stemningsbillede fra toget på vej mod Cadíz:))

Likes

Comments

SPANIEN 2017

Hey friends

Så ankom vi til næste sted. Sevilla. Vi valgte som sagt, at tage toget og det var et ret godt valg. Mega hyggeligt og meget stille og rolig... da vi ankom til hotellet, skulle vi selvfølgelig udforske det og byen.
Pool på tagterrassen og 36 graders varme. Kan det blive bedre? Nej det tror jeg ikke lige...

Søndag tog vi en tur på et museum med en guide, som vi normalt aldrig gør. Men det viste sig at være en god beslutning da guiden var god og frisk.

Han fortale at i én af de bygningerne, er en episode i Game Of Thrones filmet. Det var ret fedt at se...

Likes

Comments

SPANIEN 2017

Hey friends

Lidt lang tid siden?... det må i undskylde, jeg har ikke haft særlig god net her de sidste par dage, så har nemlig ikke haft mulig for at uploade til jer :((
Men nu kom forbindelse ENDELIG!!!

Lige et par stemningsbilleder fra de to sidste dage i Madrid.

Nedenunder ses stemningsbilledet fra fredag. Fredag aften blev tilbragt på en tagterrasse med drinks og solnedgang. Så flot !!!

Likes

Comments

SPANIEN 2017

Hey friends

Så er vi ankommet til Madrid og hold op der er varmt. Da vi steg ud af flyet, angreb varmen os og det var slet ikke til at være i sig selv. 36 grader, here we go !!! Hotellet vi bor på, er så lækkert og det lægger lige ud til en lille gade, der går op til en torv.

I dag har vi været ude at se Madrid's togstation da vi skulle bestille bilet til senere i denne ferie. Vi skal nemlig ud at med et "højhastighedstog" som måske også kaldes for et lyntog. Med et "lyntog" tager det 2 1/2 time fra Madrid til Seville og med bil tager det omkring 5 timer - så vi valgte en alternativ og klog måde at komme på.;)) mega lækkert!

Likes

Comments

SPANIEN 2017

Hey friends

Så skal man den værste del, synes jeg, ved at tage på ferie. AT PAKKE!!! Jeg ved aldrig hvordan jeg skal pakke mine ting, tøj osv. Jeg lægger altid bare noget frem og så bliver det det, der kommer med i kufferten. Når jeg pakker eller laver andre ting, så sætter jeg altid musik på og lige nu hører jeg playlisten "sommer og sol" på Spotify. Der er så mange gode sange, som er gode til baggrundsmusik.

BTW... så har jeg lige fået et par nye sommersandaler. BIRKENSTOCK, det er altid godt. Jeg plejer derimod, at bruge 39 - men i Birkenstock skal jeg åbenbart have et nummer mindre.. hvilket undre mig en smule. Men bare de passer, så er alt perfekt. Derudover er Birkenstock vildt gode at gå i ... Argh elsker dem allerede. !!!

Nu vil jeg også komme videre med den pakning der. Jeg mener at vi har net, de fleste steder vi skal hen - så der skulle gerne komme noget op i løbet af min ferie. Så jeg håber I vil læse med :))

Over & Out

Likes

Comments

SPANIEN 2017

Hey friends

Først og fremmest vil jeg bare lige sige hej. Ja - jeg er ny her og jeg håber I vil tage godt imod mig, da jeg synes det er lidt grænseoverskridende. Det der med at lægge noget ud på nettet - det der med at være sig selv og ikke tænke over hvad folk synes. De ting er jeg ikke så god til, men da jeg har nogle tanker omkring, hvad jeg vil senere hen, så var dette løsningen, på at komme igang med "drømme-jobbet"

Anyway ...

Om ca. 4 dage smutter jeg en tur til Spanien med min familie. Det bliver så dejligt at komme lidt væk fra Danmark i noget tid dertil det kolde vejr. Vi kender jo alle sammen godt hvordan vejret vil blive henover sommeren... Min familie og jeg skal faktisk rigtig mange steder hen i Spanien, der bliver lidt af noget "ø-hop" men bare i byer istedet for ø'er. Hehe :)) Vi kommer bl.a. forbi Malaga, Madrid og Ronda. Glæder mig så meget og der bliver selvfølgelig delt en helt masse her på bloggen. Så læs endelig med for mere fra ferien og i fremtiden


Likes

Comments