Igår var det midsommar (!!) Hur firade ni det? Själv så firade jag det genom att handla midsommar mat en timme innan affären stängde. Sedan kom min gudmor & hennes familj på besök. Känner mig så bekväm med dessa människorna. De är alltid lika härligt att umgås med deras familj.
Vi gjorde inget speciellt faktiskt, åt gott & hade det trevligt. Tyvärr blev de inga bilder, jag glömde helt det..

Ett och ett halvt år.
Idag den 24 juni har jag & Noah 1,5 år tillsammans! Tiden går såå fort när man har roligt. <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen sommarlov!! Så himla skönt att bara få vara ledig nu ett tag, visst kan de bli långtråkigt men inte de första dagarna. Jag har faktiskt inget planerat under sommarlovet för första gången. Vi brukar åka till Spanien varje år men inte i år & jag är glad att vi stannade hemma detta året.

Igår så tog min kusin Tilde studenten, och jag är så glad att jag har henne. Det va tält uppsatt & inredningen i tältet som de hade gjort va jättefint. Maten var även super god! Vädret var det enda som inte var på vår sida igår. Men vad gör de när man slutat skolan.

Idag har jag bara städat & inte gjort någonstans alls faktiskt. Noah är iväg och ska vara iväg några dagar, tyvärr. Så jag hoppas att dessa dagarna går snabbt så jag får umgås med honom snart igen. Snart kommer min familj hem & vi ska klura ut något gott att äta ikväll.

Min byxdress som jag har på mig på bilderna är ifrån Ida Sjöstedt.

Likes

Comments

1 / 2

3 / 4 / 5

Som jag skrev i mitt förra inlägg så klickade jag hem en massa snygga kläder och även ett par skor. Jag hoppas inte att jag har glömt något, det var ju några dagar sedan jag fick hem det. Nummer två är jag väldigt sugen på att klicka hem ett par i svart, men tycker att Mushroom också är e väldigt fin färg. Men svart känns alltid som ett säkert kort, sedan har jag ju redan dom vita som är en ljus färg. Är det värt att beställa hem ett par svarta också?

Sista veckan i skolan för mig, det ska bli så skönt att få vara ledig ett tag. Lite snabbt vad jag har hittat på i helgen, varit nere på stan lite, grillat med ett gäng och sedan har jag faktiskt fått övningsköra lite. Jag hjälpte till att fixa hemma i trädgården med pappa, de var så varmt och svettigt men kändes bra att göra något. Sen avslutade jag söndagen med en tur i bilen med min mamma och min gudmor, jag skulle inte klara en sekund utan dom två. Idag har jag gjort mina fransar och imorgon ska jag klippa mig. Är lite nervös för jag vet inte vad jag ska göra, men det löser sig nog. Hoppas ni har haft en härlig helg!

Likes

Comments

Idag började skolan igen efter några extra dagars lov. Lyckligtvis går jag bara ifrån 08:00- 11:00 veckan ut. Under helgen har jag har varit hos min pojkvän och bara tagit det lugnt och haft mysigt. I måndags tog jag och My tåget ifrån ystad till Tomelilla för att umgås med Noah & Hugo. Vi tog det mestadels lugnt och höll på att fixa lite ute i trädgården.

(Jag borde kanske berätta vem dessa personerna är. Noah är min pojkvän och är även Hugos bror. Hugo är även tillsammans med My.) Sedan var det sista dagen på lovet igår(Tisdag) tyvärr, då tog vi allihopa tåget till Svarte för att Hugo skulle spela fotbollsmatch. Efter matchen hämtade mamma upp mig och vi åkte till min gudmor och hennes barn. Det är alltid det är lika härligt att umgås med henne och hennes döttrar.

Föresten så beställde jag hem lite kläder ifrån olika hemsidor för några dagar sen. Tänkte lägga upp kläderna här på bloggen när jag får hem dom. 

Likes

Comments

Som ni ser är detta mitt första blogg inlägg och i detta inlägget tänkta jag snabbt och kort berätta lite om mig själv.

Min blogg kommer handla om mitt liv och massor med annat kul.

Jag är född 2001 och är 15 år gammal, fyller 16 år i oktober. Jag bor och går i skolan i Ystad.

När jag var 3 år gammal så började jag träna gymnastik i föreningen GK-Splitt. När jag sedan blev 10 år gammal så började jag både träna och tävla på elitnivå. Efter några år så tog det slut och jag bestämde mig för att vara tränare istället. Att själv träna gymnastik är inte helt borta och skulle absolut kunna väcka intresse hos mig igen. Gymnastiken har varit som en andra familj för mig: 

Jag ser framemot att sätta igång med min blogg, hoppas att ni vill läsa och följa min blogg.


Likes

Comments