Skulle välja bort detta höstväder alla dagar mot sommarens varmaste dagar. Ja jag älskar sommaren men vem gör inte? Fast däremot kan jag inte säga att jag hoppar av lycka när jag ser första snön!! Lika mycket som jag älskar värme älskar jag vintern. Det är så fint och mysigt på sitt sätt måste jag säga. Hoppas att vädergudarna har rätt och att det kommer börja snöa imorgon. håller tummar och tår för det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
Godmorgon eller ska jag verkligen säga god?
Har sovit sisådär jätte dåligt inatt.. vaknat alldeles för många gånger om du frågar mig. Även om jag ville ligga kvar i sängen så va det bara kämpa sig upp för idag händer ganska mycket i skolan som jag inte får missa. Vi i HT ska nämligen hålla i en hälsokonferens ihop med SA klassen som vi hoppas på kommer bli skitbra. Borde nog gå bot bussen nu, ses

Likes

Comments

Jag har ju lovat ett inlägg på vad jag tycker om  nya uppdateringen så jag tänkte ta det nu. Min uppfattning om uppdateringen var väl som jag trodde men nästan lite bättre. Den har ju många smarta genvägar och sånt som jag använder mig av dagligen.


Detta är då en ny genväg som man kan använda sig av o ringa smsa och ringa FaceTime på. Riktigt smart att bara dubbelklicka så får man upp det.


Det här är väl det jag använder mig av mest på nya uppdateringen! Jätte smidigt om man kollar typ instagram och får ett sms så kan man bara dra neråt och svara och den är man precis där man var innan. Det gäller då inte bara sms utan även Twitter och facebook.

Det var väl det jag använder mig mest av och gillar bäst med det nya som jag hittat, känns som om man hittar nys saker varje dag ju. loveapple...

Likes

Comments


Kom ur duschen nyss och har målat mina naglar till en härlig rosa färg. Imorgon blir det att gå upp med tuppen och få iordning vardagen igen. Nu ska jag krypa ner och fortsätta kolla på tv:n tills ögonen stängs, natti.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!
Sista dagen av ett fantastiskt höstlov har jag spenderat all by my own med gossipgirl. Nu tänker ni som läst min blogg ett tag att jag har väl redan kollat klart hela serien och ni har så rätt. Igår kväll så visste jag inte riktigt vad jag skulle kolla på så hoppade in lite smått mitt i fjärde säsongen och tänkte kolla klart där ifrån igen, gossip girl kommer alltid va det bästa.

Men nu va det ju så att jag skulle berätta lite om lovet! Lovet började med tre mysiga kvällar hemma hos Joel för att gosa lite extra innan jag på söndagsmorgonen tog min resväska och satte mig på bussen med min trogne vapendragare Alicia till Göteborg. Efter några dryga timmar hämtades vi upp av Sarah och hennes mamma för att ta färgan till Hönö. Under våra fyra dagar hos Sarah så hann vi med lite shopping i Göteborg och kolla runt på öarna och träffa många trevliga ansikten. Förutom dessa mysiga dagar så har jag (såklart) gosat lite mer med nära och kära och firat Halloween i Mjölby även denna gången med Alicia vid min sida.

Riktigt skönt med lov måste jag säga men det ska bli skönt o komma tillbaka med rutinerna igen och träffa klassen. Jag tror inte ni riktigt förstår vilken kontakt vi har hunnit fått på så kort tid våran klass, men vi går verkligen igenom allt tillsammans och växer upp ihop. Säger det ofta men jag kunde inte blivit nöjdare. Måndag idag vilken också innebär familjemys framför tv:n underbart.

Likes

Comments


Hej bloggisen!
Har ni saknat mig?!?
Idag är det redan en månad som har gått av gymnasiet och det känns helt sjukt. Det är redan en månad sen man gick upp med pirret i magen och såg klassen för första gången. Nu känns det absolut inte lika nervöst längre och jag har kommit alla väldigt nära. Har kommit in i busslivet och skolan nu och det känns som om jag har allt under kontroll så nu tänkte jag få bloggen under kontroll.

Idag har jag varit i skolan, och har gjort mitt första riktiga prov nu. Det känns som om det gick bra faktiskt, just nu planerar vi redovisningar också inför våran lilla trip nästa vecka, ska bli jätteroligt! Mer i detalj om det en annan dag. Sitter också just nu och ska kolla igenom tidningen ELLE och uppdaterar mobilen. Kan göra ett inlägg om vad jag tycker om uppdateringen i ett annat inlägg senare. Ska kolla vidare i mina 344 sidor om höstmodet nu. •bye

Likes

Comments


Hello,
Kom hem från skolan för ett tag sen och hoppade i myskläderna och kollat serier tills nu. Har varit så seg hela dagen idag och har längtat hem till sängen och världens mysigaste katt. Ikväll kör vi idol och paradise igen. Heja

Likes

Comments
Måndagskvällarna är jag bokad i soffan framför idol och paradise hotel. Älskar hösten när massa olika program börjar på tv:n och man tänder ljus och plockar fram filtarna, so cozy! En riktigt stor hiss till mysiga höstkvällar.

Likes

Comments

Hejsan svejsan.

Nu är sommaren så gott som slut och nu är vi inne på vecka två på gymnasiet. Jag valde att gå hotell och turism och nu när vi har börjat med allvaret och kommit varandra närmare i klassen så känns det faktiskt riktigt bra, jag och Emelie kommer stortrivas! Linjen som vi har valt ligger ju i Vadstena som kanske är en 20 minuter ifrån Motala då så jag pendlar varje dag fram och tillbaka men det går konstigt nog bra och jag har redan vant mig haha. 

Dock så är det inte bara skolan som börjar bli allvar nu utan jag tänkte dra igång och göra något åt denna blogg. Har inte vart så aktiv som jag själv velat men nu jävlar ska vi göra något åt det. Tänkte köra lite hiss och diss på måndagar och minst 2-3 videos i månaden, blir en bra början tror jag. Ni får gärna komma med förslag själva också, är öppen för alla seriösa förslag! 
Hörs och ses

Likes

Comments