Godkväll på er, dagen på jobbet har varit kanon bra. Sedan åkt jag och mamma direkt o handlade. Gjorde fransar och sedan tog jag de lugnt hemma. Lagade en jätte god pasta rätt till mig o Tim. Det blev verkligen fruktansvärt god... men illamåendet är tillbaka. Hoppas inte att de håller i sig så länge. Hade egentligen flera saker att göra denna fredagkväll, men blev Arrow i soffan och ett kvällsbad för att försöka må lite bättre. Sedan somnade jag till slut. Hoppas jag mår bättre imorgon.

Ha en kanon bra fredag. // M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll på er, hoppas att ni alla mår bra. Jag har de helt ärligt riktigt tufft nu. Ja önskar att jag bara hade varit ekonomiskt oberoende och inte ens behövde jobba eller ta ett enda bidrag (som nu under mammaledigheten)

Ifrån dag 1 har de varit strul med dom, hot om att neka graviditetspenning osv. Dom angås att de var bättre att säga upp sig ifrån mitt extra jobb för att slippa få bråk om graviditetspenningen.

Nu har jag väl gjort de men då bråkar dom om de andra extrajobbet. Jag blev så trött på dom och sköt problemet ytterligare en månad fram genom att ta semester en månad och ger nu försäkringskassan en helt månads utbetalning. Som jag tar ut igenom min semester istället som jag kunde tagit senare. Men jag orkar inte.

Nu är de hotelser igen om att jag skall förlora allt pga att jag inte skickar in mina inkomstuppgifter (vilket jag inte kan göra i med att jag jobbar min sista månad i april och vi får retroaktivt ob och jag vill ju få med allt?) jag var snäll och var ute i god tid med alla papper men de får man emot mig nu, jag har jobbat extra och betalt så sjukt mycket skatt i 2 år och de får jag nu emot mig. Jag får emot mig att jag jobbat dubbelt och ca 7 dagar i veckan. Vart skall detta sluta? Detta är fruktansvärt.

Jag vill ju få med allt ifrån maj och bakåt 12 månader. Men de sätter bara käppar i hjulet och hotelser hit o dit. Jag är helt ärligt så trött på detta så jag tror jag spyr nu.

Varför gick jag inte bara hem direkt och sjukskrev mig när jag kände mina första foglossningar, då hade jag sluppit detta. Det tar så mycket på en psykiskt så jag orkar snart inte mer. Jag hoppas aldrig att jag blir sjukskriven eller helt ärligt för med dem att göra igen. Men en sak har jag lärt mig utav detta. Att ha ETT jobb inte flera. Och ni hör ju själva hur sjukt det är?

Fler jobb = problem
Men fler jobb = mer pengar?

Alltså detta samhället alltså....

Har ingenting mer att säga än ”suck på försäkringskassan, ni suger”

// M

Likes

Comments

Godkväll på er, varit och hämtat ut ett paket som jag fick idag. Då vi aldrig får tvätttid så fick jag beställa ett par nya mammabyxor och som satt perfekt. (Helt vanliga svarta ifrån Zalando) och jag längtar tills vi flyttar i Oktober och får en egen tvättmaskin.

Men till de bästa köpet. Se nedan!

Hur snygga är inte dessa? Jag är helt kär!
#lespecs har gjort min vår fantastisk.

Ha en fin kväll. // M

Likes

Comments

Hallå på er, hoppas att ni mår bra idag. Jag känner mig rätt utvilad. Skall försöka hålla mig vaken hela dagen idag och istället lägga mig tidigare. Är nu mitt uppe i städning, sedan blir de till att hämta paket och ta ett bad. Var en lugn dag på jobbet idag vilket var väldigt skönt. Nu fick man precis ett samtal och Tim säger; ”sätt på tvn och kanal 5, det är förlängning i hockey Sverige spelar.” Då ficka sitta och filma på FaceTime han är finurlig han. Men tyvärr förlorade Sverige emot Tyskland. Nu skall jag återgå till min städning. Ha en kanon fin onsdag. // M

Likes

Comments

Godkväll på er, ligger nu i soffan och kollar på Arrow. Idag är jag så otroligt lycklig. För vi har äntligen beställt våran barnvagn och i Maj är den hos oss.

Dagen har varit hyfsat lugn, jobbade tidigt och har fixat lite matlådor. Och hämtat ut lite babyboxar som man får när man är gravid.

Men helt ärligt så är nog ingen gladare än jag idag ”trots största stenskottet på bilrutan”, för Buggabo fox kommer snart hem till oss och våran lilla kille kommer älska den.

Ha en kanon fin kväll. // M

Likes

Comments

Godkväll på er, ligger i soffan och väntar in Tims match. Skulle egentligen åkt med men när man är trött så får man stanna hemma och lyssna på kroppen. Är så ledsen, arg och frustrerad över de som händer med alla djuren i Afrika. Idag såg jag att en noshörning blivit dödad för dennes horn och kalven lämnad kvar ensam för att dö.

Som tur var så blev den hittad och är nu i säkerhet. Men jag blir så arg att de finns så grymma människor i världen som gör så här. Så mitt tips till er är att bli månadsgivare. Jag ger 100kr i månaden till WWF och jag känner verkligen att jag gör nytta.

Idag har varit en lugn dag, blev lite extra i morse. Sedan har jag tagit mig ett skönt bad, vilat och lagat mat. Men en riktigt skön månad. Och imorgon blir de tidigt jobb igen.

Ha en fantastisk måndag. // M

Likes

Comments

Vilken middag de blev och vilket sällskap. En fantastiskt bra söndag. Nu skall jag o Tim hem och lägga oss i sängen. Va rädda om er. // M

Likes

Comments

Godmorgon på er, blev en natt i Skövde. Sovit ganska dåligt men de får duga idag. För idag vaknade jag upp och en hotellfrukost väntade på mig. Kunde ju inte riktigt bli bättre. Och en söndagsmiddag lite senare. Ha en fin kväll. // M

Likes

Comments

Godkväll på er, hoppas att eran lördagkväll har börjat på ett bra sätt. Idag är en riktigt dålig dag på jobbet. Då man bara vill lägga sig ner i gråta lite. Men de är bara att bita ihop. Och framförallt är de extra jobbigt idag då jag vet att alla mina fina vänner är hemma hos Veronika för att fira hennes 27 årsdag. Och då känns de ennu jobbigare.

Visst man kan inte alltid vara med på allt, men de hade ju varit roligt om man kunde någon gång? Men inte så lätt när man aldrig får ledigt tyvärr.

Inatt skall jag sova i Skövde och en positiv sak med det är att man får hotellfrulle imorgon. Så nått ljust ser jag i detta iallafall. Och sedan imorgon är vi bort bjudna på middag. Så jag ser ljuset i tunneln på något sätt.

Ha nu en fantastiskt fin lördag och va rädda om er. // M

Likes

Comments

Godkväll på er, hoppas att ni mår bra. Jag känner lite idag att jag är lite aggressiv. Det är väl alla graviditetshormoner. Men alltså de finns så mycket på socialamedier som provocerar mig så att jag blir galen.

Nått av detta är killar som är i förhållande med beter sig som svin. Killar som gör sina flickvänner till åtlöje, eller lever något slags dubbelspel, jag menar hade min kille exempelvis lagt upp bilder omfamnandes utav massa tjejer, eller hållit på att kommentera *snygg* *fin* osv. Det är inte så att jag inte litar på min kille utan de handlar om respekt. Man håller inte på så inte förhållande då kanske man borde vara singel istället? Jag skulle aldrig hålla på så emot mig kille, jag skulle aldrig sitta och likea halvnakna killar. För ja, hade ja gjort de så hade jag gjort de för att jag tycker dem är snygga. Inte för textens skull.

Jag skulle aldrig sitta och kommentera bilder på snygga killar, lägga upp utmanande bilder tillsammans med andra killar. Jag skulle aldrig på något sätt förnedrat min kille på de sättet och få honom att känna sig som en i mängden. Usch för dessa vidriga killar.

Detta kan nog vara nått utav de jag verkligen avskyr mest utav allt. Man kan ha tjejkompisar absolut, men snälla..... till en viss gräns. Helt ärligt om ni killar skulle frågat era tjejer och de säger ”Esch de gör inte så mycket, jag bryr mig inte.” Jo innerst inne så gör vilken tjej som helst de.

Man vill vara den enda, inte bara någon. Och framförallt så vill man bli respekterad, och känna sig önskvärd. Inte överkörd och förnedrad.

Ha en fin kväll. // M

Likes

Comments