Breakfast with Gertrude and Twist & Tango

Igår startade jag som sagt dagen tillsammans med ett härligt gäng bloggtjejer på Flodells Agenturer som ligger i Vasastan. Det var urgulliga Gertrude som hade styrt detta tillsammans med Twist & Tango. Och ni vet ju hur mycket jag gillar det märket! Det har dessutom bara blivit bättre och bättre med åren om ni frågar mig och deras kommande kollektion är helt magisk. Jag skulle kunna tänka mig precis allt och det är väl ändå ett rätt gott betyg va? :) Här kommer iaf lite bilder från gårdagen som duktiga Lisa Höök har fotat. Älskar förövrigt när det finns fotograf på plats på dessa events då man slipper hetsa så mycket med sin egen kamera. Då kan man fokusera på sin mobil (läs Snapchat och Insta Stories) och att njuta av stunden ist, big like på det!

Hur fint var det inte då? Som en dröm att kliva in här en fredagsmorgon innan jobbet!

Rött + rosa = perfect match! Och den fluffiga rosa jackan som ni skymtar uppe i vänster hörn kommer komma hem till mig till våren. Det stod ju mitt namn på den så jag kunde inte låta bli att välja den ;)
Vi fick även med oss varsin underbar goodiebag hem. I fanns bland annat en svart v-ringad kashmirtröja som jag kommer bo i hela hösten. Den är verkligen helt magisk!
Den där tjejen alltså! Vilket energiknippe och hon är så otroligt godhjärtad och inspirerande. Tack för att du styrde detta så bra Gertrude :)
Så många härliga och inspirerande tjejer i samma rum. Så tacksam att jag får ta del av frukostar som dessa <3
Mitt härliga bordssällskap bestod av gulliga Tove, som också var med på Bråvalla i somras och Anna :)
Sååå mycket fint så ni anar inte! Kommer till våren :)
Så glad att jag hann med den här frukosten innan det var dags att smita till jobbet. Fick bli en sen jobbkväll dock men det var det värt för att få klämma in en såhär mysig morgon! :) :)
Jag och morgonens värdinna matchade fint i blått :D

Gillar

Kommentarer

Gertrude
Gertrude,
Så kul att se dig!! Kram!
emmamel
emmamel,
Detsamma fina du!! <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@