Vi kan rädda hennes liv!

Hej hjärtan!

Nu börjar det allt mer att närma sig för tenta. Så jag sitter så mycket jag kan och orkar och pluggar just nu. De få stunderna jag har över har jag tagit promenader med Dino och tittat på härliga serier.

MEN något som är väldigt svårt för mig är att inte tänka på min fina vän som är riktig sjuk. Hon har en sådan fruktansvärt smärta och det gör verkligen så ont i mig! Denna tjejen har jag alltid sett som glad och positivt tjej. Därför känns det extra mycket ont att veta hur tuff hon har det just nu. Hon kan inte få den operationen hon behöver i Sverige och nu behöver hon all hjälp och stöd! Hon kan få denna operations utomlands så jag ber er, snälla dela detta på era sociala medier sprid detta.

Här ser ni i denna video hur det verkligen är..

Denna video spelades in för två år sedan. Nu kan hon inte ens ha ett normalt liv för en stund. Hon har varit på sjukhus sen augusti och det enda som kan rädda hennes nu är en operation. Så snälla SPRID detta, skänk gärna en slant om ni har möjlighet.

Insamlings Swish 0706-709066

Ni kan läsa mer om det på Facebook sidan som heter: Insamling för Tilda - hjälp henne att få livet tillbaka.

Vill ni skänka pengar skicka till det telefonnumret man kan inte skänka igenom Facebook. Då de tar tid att få de pengarna utbetalat och denna tiden har inte Tilda.

Gillar

Kommentarer

jessina
jessina,
😢 ska läsa mer om henne..det låter fruktansvärt med sjukdom..
nouw.com/jessina
Emmamehrali
Emmamehrali,
Ja gör gärna det!!! Jag är evigt tacksam!!
nouw.com/emmamehrali
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det skär verkligen så enormt i hjärtat att läsa det här. Fy vad hemskt <3
nouw.com/matildaberlin
Emmamehrali
Emmamehrali,