VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE

Denna veckan har verkligen humöret varit upp och ner, herregud! Hur kan humöret och känslorna pendla så haha. Från att varit glad, ledsen, glädje tårar till att känna lycka haha herrejösses. Någon mer som känner igen sig att humöret kan pendla så (snälla säg att jag inte är ensam om detta haha).

VECKANS BÄSTA

Är att jag har gjort alla moment i den pågående kursen och nu återstår det bara en hemtenta. Sedan är det en enstaka kurs kvar tills det blir sommarlov whoho!! Missförstå mig rätt jag tycker verkligen om skolan men ibland behöver vi alla en paus, right?

VECKANS SÄMSTA

Är detta alla pratar om just nu, jag tror ni förstår vad jag syftar på alltså Corona viruset. Det är så mycket prat om det varje dag och ger många negativ energi. Många som mår riktig dåligt av det därför har jag valt att inte prata om det här på bloggen. Det är så mycket om det överallt ändå. Men idag skänker jag en extra tanke till alla drabbade, till Adam som tragiskt avled, till alla anhöriga och till alla som har avlidit. Ta hand om er där ute och var rädda om er!

VECKANS KÄNSLA

Känsla är att allt kommer bli bättre framöver. Jag kommer få en mer balans igen i livet. Att allt kommer lösa sig på ett eller annat sätt, det brukar ju göra det trots allt. Hur många gånger tänker vi att det kommer inte lösa sig men det gör ju alltid det ändå haha.

VECKANS MYSIGA

Var när jag hälsade på min kusin och hennes son. Hur GLAD blir vi inte av bebisar? De är ju sååå mysiga att ha i famnen.

VECKANS TACKSAMHET

Jag är så tacksam att min bästa vän kom spontant förbi med blommor till mig. Hon gjorde det för att visa vår vänskap betyder något. Jag blev alldeles rörd (har inte träffat henne på över ett halv år). Såå himla fint gjort av henne!

VECKANS BILD

Ni vet väl om att ni hittar mig på Instagram på @emmazvenzzon?

Gillar