VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE

Denna veckan har det verkligen varit upp och ner. Ena stunden har jag mått väldigt bra medan andra stunden har jag inte alls mått bra. Kan ni känna igen er i detta ibland? haha.

VECKANS BÄSTA

Det absolut bästa med denna veckan är att tentan i Socialrätten är gjort. Det är så sjukt skönt att den nu är över. Ännu en kurs vi kan boka av nu innan sommaren börjar.

VECKANS SÄMSTA

Denna veckan har varit tufft på många vis, innan tentan hade jag fruktansvärt ont i magen och hade ständigt en klump i magen. Efter tentan var jag helt utbränd då den varade i fem timmar utan att haft möjlighet till någon paus överhuvudtaget. Så jag kände av min utmattning igen vilket var jätte jobbig då jag princip var liggandes i två dagar.

VECKANS MYSIGASTE

Det var riktig mysigt när jag och G tog en brunch ute och bara njöt. Det var en riktig mysig stund som vi hade tillsammans. Det blir något alldeles extra när man inte brukar gå ut och äta/fika så ofta, så det var sjukt mysigt.

VECKANS KÄNSLA

Har varit det underbara vädret vi har haft denna veckan, älskart! Jag och Dino har tagit många långpromenader och träffade Lina och Thea flera gånger denna veckan vilket har varit riktig mysigt! Så fram med sol och värmen nu!!

VECKANS GODASTE

Det absolut godast måste varit idag på morgonen när vi åt våfflor alltså MUMS! Det var så sjukt länge sedan jag åt grädde också så det var riktig gott!!

VECKANS OUTFIT

Gillar