Vad hände, lever jag?

Godmorgon fredag och godmorgon fina ni!!

Hur mår ni och hur har ni det omkring er? Jag tänkte att det var bäst att jag gjorde en uppdatering idag, jag har förstått att ni är flera som har blivit vana med att jag uppdatera minst två gånger per dag och igår blev det inget inlägg alls. Igår gick jag helt in i min tenta bubbla. Jag la faktiskt ifrån mig även telefonen igår vilket resulterade i att jag hade många missade meddelande. Nu till den stora frågan, lever jag? JA, jag lever till alla er som undrar haha! Jag hade några dramatiska vänner igår som trodde mer eller mindre att jag hade dött när det inte hade kommit upp något här och när jag inte svarade direkt på meddelande haha!!

Hur mår jag då? Jag mår bra men har varit så sjukt stressad över denna tentan jag ska göra på måndag som är på lagboken. Det är så oerhört viktigt att jag klara den, så jag är verkligen sjukt nervös över vad som kommer att komma. Så hela dagen igår satt jag verkligen och råpluggade. Men jag är otrolig stolt över mig själv att jag la undan allting och verkligen fokuserade hela dagen. Det blev inte ens någon långpromenad för mig vilket bevisar att jag verkligen var inne i pluggandet.

Idag och imorgon ska jag försöka att plugga för att sedan på söndag lägga ifrån pluggandet och låta hjärna vila till måndag. Jag har tänkt hinna med och göra lite andra saker idag också, så vi får se vad denna fredagen har att erbjuda. Hur kommer eran fredag att se ut idag? Jag hoppas att ni kommer få en riktig fin fredag och helg!

Gillar