Vad hände, lever jag?

Godmorgon fredag och godmorgon fina ni!!

Hur mår ni och hur har ni det omkring er? Jag tänkte att det var bäst att jag gjorde en uppdatering idag, jag har förstått att ni är flera som har blivit vana med att jag uppdatera minst två gånger per dag och igår blev det inget inlägg alls. Igår gick jag helt in i min tenta bubbla. Jag la faktiskt ifrån mig även telefonen igår vilket resulterade i att jag hade många missade meddelande. Nu till den stora frågan, lever jag? JA, jag lever till alla er som undrar haha! Jag hade några dramatiska vänner igår som trodde mer eller mindre att jag hade dött när det inte hade kommit upp något här och när jag inte svarade direkt på meddelande haha!!

Hur mår jag då? Jag mår bra men har varit så sjukt stressad över denna tentan jag ska göra på måndag som är på lagboken. Det är så oerhört viktigt att jag klara den, så jag är verkligen sjukt nervös över vad som kommer att komma. Så hela dagen igår satt jag verkligen och råpluggade. Men jag är otrolig stolt över mig själv att jag la undan allting och verkligen fokuserade hela dagen. Det blev inte ens någon långpromenad för mig vilket bevisar att jag verkligen var inne i pluggandet.

Idag och imorgon ska jag försöka att plugga för att sedan på söndag lägga ifrån pluggandet och låta hjärna vila till måndag. Jag har tänkt hinna med och göra lite andra saker idag också, så vi får se vad denna fredagen har att erbjuda. Hur kommer eran fredag att se ut idag? Jag hoppas att ni kommer få en riktig fin fredag och helg!

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Skönt att kunna lägga undan plugget på helgen så man får vila lite, ha en fin dag <3
nouw.com/desireekujala
elllensvensson
elllensvensson,
Skönt att få slippa pluggga i helgen !!!
nouw.com/elllensvensson
happyM
happyM,
Åh men ibland kan det vara så välbehövligt att ta en paus från telefonen och från sociala medier ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Mammatillthea
Mammatillthea,
Erkänner att jag är en dramatisk vän 🙈 💕
nouw.com/mammatillthea
hilmak
hilmak,
Först, såå fin bild på dig!! <3
Åh jag minns juridiktentan alltför väl!! Hemskt nervöst! Men du fixar det!! 😍 Lycka till!! ❤️
nouw.com/hilmak
Johannajuliah
Johannajuliah,
Känner mig inte alls träffad här..🙈 Men man vet aldrig när du inte svarar, du kanske har fått lagboken i huvudet eller snubblat på datorsladden ❤️ Helt rimliga senarion enligt mig.
nouw.com/johannajuliah