Vad är postseminarium?

Godkväll fina läsare!
Jag kom hem sent ikväll efter att jag har haft min sista moment i kursen. Det är väldigt skönt att denna kursen är nu avklarat förhoppningvis.

Vad är postseminarium kanske ni är några som undrar. Postseminarium är som en liten mässa kan man säga. Vi var indelade i arbetsgrupper där vi hade arbetar fram en design. En design är idéer som vi hade till detta ämnet och gjort en poster.

Vår uppgift var att ta fram en design (våra idéer). Hur vi ska få forskare att inte behöva gå fysiskt på mässor. För att undvika att så många forskare flyger. Det var en väldigt rolig uppgift vi hade denna gången. Vi fick gå runt och titta på de andra grupperna vad de hade för förslag på en lösning. Sen kom våra lärare en viss tid och vi fick presentera våra idéer.

Det jobbiga med detta var att det var sjukt dålig luft inne i salen. Inte så konstig eftersom vi var väldigt många människor i en liten sal. Efter detta blev jag väldigt trött och fick ont i huvudet. Men nu blir det mys framför Bonde och nu är jag faktiskt ledig ända fram till tisdag Whohooooooo!!

Gillar

Kommentarer

linneavn
linneavn,
Vilket roligt projekt!💗
nouw.com/linneavn
Emmamehrali
Emmamehrali,
Ja, det var det verkligen <3
nouw.com/emmamehrali
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min <3 Åh men vad spännande att få veta det här! Låter verkligen som ett roligt projekt! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmamehrali
Emmamehrali,
Ja, det var ett väldigt intressant projekt 😃 <3
nouw.com/emmamehrali
happyM
happyM,
Åhhh vilken rolig uppgift!! Såå ❤️ Stor kram finaste du ❤️
nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,
Ja äntligen en rolig uppgift haha KRAM <3 <3
nouw.com/emmamehrali