TIPS PÅ ALLA HJÄRTANS DAG

Godmorgon!

Det har väl inte undgått någon människa att det är Alla hjärtans dag idag? Jag tänkte därmed tipsa er om vad man kan göra idag som inte kostar en förmögenhet. Innan jag gör det så SNÄLLA ni glöm inte bort att ta hand om era vänner också! Jag kommer ihåg när jag var singel och det var alla hjärtas dag det var så hemskt! Så GLÖM inte att visa uppskattning till era vänner också och inte enbart till era pojkvänner/flickvänner. HÄR kommer mina tips för hjärtans dag!

Köp Choklad och rosor

Att få rosor är nog det finaste man kan få enligt mig (jag ÄLSKAR ROSOR). Att köpa choklad till någon brukar alltid gå hem. Detta kan du även köpa under 150kr, hur bra??


Present tips

Gå in på Guldfynd där finns det något till alla samt att priserna passar till alla. Vill du köpa ett halsband kan du hitta det för endast 80kr eller har du mer pengar i plånboken så finns det riktig fina halsband och armbandet för 500kr helt perfekt!


Bjud din bästa vän på?

Bjud hem din bästa vän på ett glas vin och varför inte köpa lite sushi och starta en mysig film för endast 200kr. Eller gå ut och ät på Pinchos som är SÅ sjukt gott som kostar mellan 200-500kr.


En brunch bestående av?

Gör en riktig GOD brunch och bjud din vän eller pojkvän/flickvän på. Bestående av plättar, grädde, blåbär och Nutella hur gott låter inte detta? För enbart 150kr


Passa på att njuta av

Passa på att njuta av en riktig Go fika på stan med någon du tycker om. För 50-100kr glöm inte lyxa bort dig i vardagen och på just denna dagen.


Aktivitet som inte kostar

Ta en långpromenad med någon du tycker om och enbart prata allt från himmel och jord. Bara detta kan vara mysigt att göra och som verkligen inte kostar mer än dina kalorier.

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! Hoppas ni få en riktig bra dag och njut av dagen med dina vänner, pojkvän, flickvän, mamma, pappa, syskon och husdjur. Glöm inte att du är FIN som du är och att just DU är värdefull!

Gillar