Ta steget att våga för att lyckas att få framgång

Godkväll!

Jag starta morgonen men en rejäl sovmorgon, riktig skönt. Nu till en stor frågan till er, är ni väldigt trötta det senaste? Jag är så fruktansvärt trött hela tiden fast jag inte gör något speciellt och jag kan inte förstå varför man är så trött. Jag vet inte om det är för att det är slutet av terminen och man börjar snart gå på sommarlov. Högskolan har aldrig några lovdagar som man har ledigt så du är igång 24/7 hela tiden. Så även om jag älskar plugglivet så kommer det nog bli skönt med lite ledighet.

Jag börja känna av ångest med att börja arbeta igen, alla rutiner att ställa klockan HJÄLP jag minns inte när jag ställde klockan senast. Alla arbetsuppgifter att arbeta över sju dagar i streck för att vara ledig en dag och sedan arbeta igen. Alla nätter som jag sover borta på grund av jobbet. Tolka mig inte fel, jag älskar verkligen mitt jobb, jag gör det. Men arbetet är tyvärr inte mänskligt för att man aldrig är ledig princip, det är arbetstiderna som jag inte tycker om. Helt ärligt var skolan min räddning för jag hade inte klarat att arbeta så länge till. När jag var ledig hade jag aldrig någon ork till något och jag vill ha ett liv där inte livet enbart består av arbete för det är inget liv.

Att gå från pluggande till arbete kommer inte vara lätt på många sätt. Pluggandet passar mig så sjukt bra och jag är lika lycklig som jag var den dagen som jag fick beskedet att jag kom in på högskolan. Jag kan lägga upp mina dagar precis hur jag vill. Jag kan ta sovmorgon varje morgon, jag kan bestämma när jag ska träna, jag kan bestämma vilka dagar jag vill vara ledig. Detta passar mig riktig bra speciellt för mig som har sömnproblem kan ändå få min sömn. När jag arbetade sov jag fyra timmar per natt för att sedan gå upp och arbeta, ni förstå nog att man inte känner sig som en människa då. Något som många inte förstår är att när jag är hemma tror många att jag är ledig. Jag är inte ofta i skolan men det betyder inte att jag inte har mycket att plugga. Denna vecka har jag inget mer i skolan vilket man kan tror vad skönt är du ledig till och med tisdag nu. Men nej, jag har riktigt mycket plugg att göra. Detta älskar jag eftersom jag trivs väldigt bra att plugga hemma och plugga men ibland önska jag att omgivning skulle förstå hur mycket arbete och slit det är.

Här fick ni ett inslag hur en studentliv kan se ut. Funderar du på att söka till högskolan? Gör det även om det mycket slit men det är det bästa beslutet jag har tagit!

(Visst är örhängena grymt snygga ?!)

Gillar